Trigonul de Aur. Binecuvântare divină pentru toate zodiile. Cum te influențează

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 09 august 2019, 14:59
Trigonul de Aur este un aspect minunat care se formează între cei doi Benefici ai zodiacului, Venus, Micul Benefic, și Jupiter, Marele Benefic. Acest trigon se poate forma de mai multe ori într-un an, însă în aspectele de acum se formează doar o dată la 12 ani, prin urmare este o șansă extraordinară a momentului pe care nu trebuie să o ratăm.

Trigonul de Aur este cu atât mai puternic acum cu cât Venus se află în conjuncție cu Soarele, cu alte cuvinte calitățile, forțele și energiile celor două se potențează reciproc. Înfluența trigonului de aur se resimte puternic în preajma zilei de 8 august, dar și ulterior. Este un fel de poartă deschisă între cer și pământ (toată perioada de la 1 august – Luna Nouă și până la 15 august – Luna Plină).

Trigonul de Aur. Context astrologic general

Venus, planeta micilor beneficii, a iubirii, a armoniei, dar și banilor, se află în zodia Leu, în conjuncție cu Soarele, de asemenea aflat în zodia Leu, iar din această poziție tinde să ne îndemne la gesturi, manifestări, atitudini dramatice, spectaculoase, ieșite din comun, excentrice și exuberante chiar, menite să ne pună în evidență, să stârnească admirația, dar și uimirea celor din jur. Această conjuncție ne cere să ne facem remarcați, să fim creativi, curajoși, dar și generoși, însă, atenție, că tot acest context poate favoriza și mândria și orgoliul.

Jupiter, planeta marilor beneficii, a norocului, a șansei, a marilor oportunități și a expansiunii, a bogăției, se află în zodia sa de domiciliu, în Săgetător, acolo unde va mai reveni peste 12 ani. Din această poziție, Jupiter are cea mai mare putere, însă nu trebuie să ignorăm faptul că în acest moment se află în mișcare retrogradă. Deci, acest trigon de aur pe cât de benefic poate fi, pe atât de mult ne poate duce la extrem. Da, susține expansiunea și ieșitul la rampă, popularitatea, însă cu limită și doar dacă simțim cu toată ființa noastră că ceea ce facem este ceea ce ne dorim și simțim că este mai bine pentru noi. În caz contrar, dacă nu avem simțul proporțiilor, putem să cădem în ridicol, să exagerăm și să ne punem într-o lumină mai puțin favorabilă.

Trigonul de Aur este un aspect divin, cel puțin eu așa îl consider având în vedere că Jupiter este și planeta divinității. Cu alte cuvinte, primim o binecuvântare divină, un cadou din cer, o șansă, o oportunitate de sus, absolut neașteptată. Totodată, trebuie să fim sigură că o merităm și că rezonăm cu ea. Ce ne spune conștiința?

Trigonul de aur. Cine câștigă și cine pierde?

Trigonul de Aur este un aspect care aduce câștiguri, oportunități și daruri, prin urmare toți ar trebui să fim avantajați și să ne bucurăm de recompensa divină. Dar, dacă este recompensă înseamnă că ține și de ceea ce noi am făcut. Persoanele care gândesc urât, care acționează mișelește, care au o parte negativă mult prea amplă și le lipsește lumina interioară s-ar putea să nu facă parte dintre campionii acestui tranzit, deși nici ei nu vor pierde, poate vor învăța o lecție.

Persoanele care aspiră la mai mult în viața lor, care își doresc expansiune, depășirea limitelor și îmbunătățirea calității vieții, da, vor fi câștigătorii Trigonului de Aur. Cei care studiază sau călătoresc în interes de cunoaștere vor fi avantajați de aceste aspecte acum.

Trigonul de Aur. Cum influențează zodiile

Dacă vă cunoașteți ascendentul zodiacal, vă sfătuiesc să citiți atât previziunile pentru zodie, cât și previziunile pentru ascendent!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de noroc în dragoste, vor întâlni partenerul mult visat, vor reuși să-și reechilibreze și armonizeze actuala poveste de iubire. Relația cu copiii se va îmbunătăți, iar cei care-și doresc din tot sufletul să devină părinți, acum vor avea șansa. De asemenea, nativii se vor bucura de creativitate și pot ieși în față, se pot afirma prin comunicare și se vor bucura de recunoaștere publică.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor reuși să se realizeze în plan familial, să-și îmbunătățească relația cu părinții, să pună bazele unui context de familie pe care și-l doresc, indiferent că este vorba de prima familie sau cea de-a doua familie, cea de după căsătorie. De asemenea, pot să-și cumpere o casă, să devină proprietari, să renoveze sau reamenajeze o locuință.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se pot realiza prin studiu și vor fi mult mai deschiși către a învăța lucruri noi. Vor afla informații neprețuite în această perioadă, vor comunica excepțional cu cei din jur și vor reuși să-și reechilibreze relațiile. De asemenea, vor călători și vor avea parte de experiențe evolutive.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de bani (căzuți din cer, neașteptați). Nativii vor face investiții financiare bune care vor aduce venituri constante în timp, vor fi recompensați pentru munca depusă, vor primi prime și bonusuri, vor face performanță în sectorul finanaciar.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de noi începuturi, principiile de viață se vor clarifica într-o direcție ajutătoare, convenabilă evoluției lor personale, vor avea parte de recunoaștere și validare, de o îmbunătățire remarcabilă a relației cu cei dragi, chiar cu persoana iubită.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot reuși să treacă peste trecut, să-l depășească și să-și contureze o nouă direcție în viață pentru că acum vor primi de sus soluții divine, răspunsuri ajutătoare. Este momentul să iasă dintr-o închisoare a propriilor lor gânduri și credințe, să-și învingă dușmanii, lăuntrici și direcți.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se vor bucura de popularitate, de șanse extraordinare pentru a se face remarcați. Nativii se vor promova în cercul de prieteni sau într-un anturaj în care-și doreau să atingă acest punct. Relațiile de prietenie se vor dovedi benefice și vor atinge succesul dacă vor lucra în echipă.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt puternic susținuți de acest trigon de aur în carieră. Nativii vor primi șansa mult așteptată de a avansa într-o funcție, oportunitatea de a-și îmbunătăți statutul profesional, de a li se recunoaște autoritatea într-un context și de a-și îmbunătăți nu doar imaginea, ci și situația financiară.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor reuși să se realizeze prin studii înalte sau călătorii, sau într-o călătorie. Aspectele sunt legate de străinătate, deci pot primi vești mult așteptate de peste granițe. Cei care-și doresc să iasă în față ca mentori, călăuze, îndrumători pot avea parte de mult succes acum. După data de 11 august, atunci când Jupiter își va încheia mersul retrograd prin semnul lor, acești nativi vor fi mult mai detensionați și mult mai optimiști, entuziaști, atitudine care va atrage și norocul și oportunitățile în viața lor.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de beneficii materiale și o redresare financiară neașteptată. Banii vor „cădea din cer”, însă sub formă de oportunități financiare. Nativii se pot aștepta la moșteniri, partaje favorabile, roade dintr-un proiect, obținerea unui credit, bani din partea partenerului.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se vor realiza prin parteneriate și șansele unor asocieri profesionale remarcabile vor apărea în mod neașteptat. Relațiile, căsătoriile vor intra pe pantă ascendentă, iar cei singuri pot întâlni partenerul mult visat, în timp ce cei care se află în relații ed lungă durată pot fi ceruți în căsătorie.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de vindecare fizică și starea de sănătate se va ameliora în mod surprinzător. Nativii pot afla un remediu, un tratament nou care să dea roade în cazul în care se confruntă cu o suferință, cu o afecțiune fizică. La locul de muncă își vor îndeplini sarcinile cu multă ușurință și lejeritate, iar trigonul de aur le poate aduce și un job nou, mult mai bine plătit și care să se plieze mult mai bine pe ceea ce-și doresc și le place să facă.

Sursă foto: Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter