Venus intră în semnul Capricorn. Cum va influența toate zodiile

De Mădălina Manole, pe
Venus, planeta iubirii, a armoniei, dar și Micul Benefic al zodiacului, intră astăzi în zodia Capricorn, zodie pe care o va traversa până pe data de 1 martie 2019, moment când va ajunge în semnul Vărsător.

Venus în tranzit prin Capricorn, semn fix, de pământ, aduce o mai slabă înclinație către romantism și manifestări afective și un interes mai mare pentru manifestările practice, obiective, de interes în prezent și bine ancorate în realitate. Cu alte cuvinte, emoțiile și sentimentele se vor zbate să iasă la suprafață și cu toate că vor fi simțite profund în interior, vor fi ascunse sub o mască, vor fi inhibate de gândirea rațională. Iată cum va influența tranzitul lui Venus prin semnul Capricorn toate zodiile!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt susținuți de Micul Benefic în sectorul carierei. Nativii vor avea ocazia să-și consolideze statutul profesional, să avanseze, dar și să-și îmbunătățească remarcabil relația cu colegii și superiorii. Este un moment bun pentru afirmare și sunt sfătuiți să nu rateze oportunitățile care vin spre ei. Pentru unii nativi poate fi un start la un nou loc de muncă sau într-un domeniu nou. Cum Venus le guvernează și casa cuplului, nativii Berbec pot avea șansa să cunoască o persoană prin intermediul locului de muncă cu care să înceapă o relație.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să-și lărgească orizonturile prin studiu, călătorii, dar și prin schimbarea principiilor de viață. Cum Venus este planeta iubirii, dar și guvernatoarea lor, nativii pot avea șansa de a întâlni un partener într-o călătorie și astfel de a începe o relație de dragoste. Atenție la diferențele de opinii! De asemenea, se va observa o consolidare a relației cu persoanele aflate în străinătate sau care sunt de altă cultură, religie. Pe de altă parte, nativii Taur vor fi susținuți să-și reia studiile, însă nu este exclus să se reorienteze către alte domenii de interes profesional.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să-și îmbunătățească situația financiară prin intermediul unor avantaje materiale primite de la sau prin intermediul partenerului de viață sau partenerilor de afaceri. Micul Benefic le va aduce oportunități remarcabile în acest sens, colaborări și asocieri de pe urma cărora să-și crească considerabil veniturile. Moment bun pentru consolidarea relațiilor de afaceri, dar și pentru intrarea în posesia unei moșteniri. De asemenea, casa sexualității și a intimității va fi activată acum de planeta iubirii, iar nativii pot avea ocazia de a cunoaște mai mulți parteneri și de a alege ceea ce-i reprezintă pentru a începe, dincolo de o aventură, o poveste de dragoste.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea marea oportunitate de a-și consolida relația cu partenerul de viață. Planeta iubirii va aduce îmbunătățiri remarcabile în cazul celor căsătoriți, iar în cazul celor singuri poate aduce o nouă poveste de iubire. Pe de altă parte, nativii Rac vor reuși cu ajutorul Micului Benefic să pună punct conflictelor din zona profesională și să-și consolideze colaborările și proiectele pe care le au în comun cu partenerii de afaceri. Moment bun pentru a încheia noi contracte profitabile.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de oportunități remarcabile legate de locul de muncă. Nativii își pot găsi de lucru, își pot schimba jobul cu unul mai bun, vor reuși să-și îndeplinească sarcinile cu mai multă responsabilitate, iar relația cu colegii și superiorii se va îmbunătăți remarcabil. Fiind vorba de planeta iubirii, nu este exclus să întâlnească un partener la locul de muncă sau prin intermediul jobului și să înceapă o poveste de dragoste. Totodată, se activează și casa sănătății, iar cei care s-au confruntat cu afecțiuni și neplăceri până acum vor observa că starea generală se va ameliora și chiar vor reuși să vindece unele probleme de sănătate mai vechi.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia să-și consolideze legătura cu partenerul de viață. În unele cazuri, poate fi vorba de o cerere în căsătorie, de venirea pe lume a unui copil, în timp ce în alte cazuri nativii vor reuși să-și îmbunătățească relația actuală cu copiii. Planeta iubirii le va aduce ocazia nativilor singuri să-și găsească marea dragoste, întâlnirea putând avea loc prin prisma unor hobby-uri comune sau unor activități de distracție și relaxare. Este un moment bun pentru afirmare artistică, culturală și pentru afirmarea talentelor creative.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia să-și îmbunătățească și consolideze relația cu membrii familiei. Acolo unde au existat neînțelegeri până acum, Venus, întocmai guvernatorul lor, va contribui pentru a le dizolva și armonia se va reinstaura în casă. Este un moment bun pentru împăcări între părinți și copii, între tineri și vârstnici. Micul Benefic va aduce și un interes aparte față de activitățile gospodărești, de la reorganizarea și renovarea locuinței și până la activități administrative și de natură financiară, posibile tranzacții de bunuri imobiliare.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de susținere pentru a-și continua studiile sau pentru a se înscrie la cursuri de dezvoltare personală și profesională. Nativii vor fi susținuți în procesul de comunicare și învățare și vor reuși să treacă cu bine examenele și interviurile pe care le au de susținut în această perioadă. Pe de altă parte, relația cu rudele, cu frații în mod deosebit, se va îmbunătăți remarcabil.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea șanse foarte mari de a-și îmbunătăți veniturile în această perioadă. Micul Benefic le va aduce oportunități majore în acest sens, de la măriri de salariu și până la contracte de colaborare avantajoase și sunt sfptuiți să nu refuze nimic din ceea ce vine spre ei.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de tranzitul lui Venus întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor fi energici, bine dispuși și veseli, dar și dornici de flirt, de a-și pune în evidență calitățile, de a-și face o schimbare de look și de a cuceri în jurul lor. Totrodată, se activează axa relațională, iar Capricornii își vor consolida relația cu persoana iubită, iar cei care sunt singuri vor avea șanse mari să înceapă o nouă poveste de dragoste.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia de a-și vindeca durerile sentimentale și traumele psihice, de a-și dizolva amintirile neplăcute și emoțiile negative din trecutul lor. Faptul că planeta iubirii le va tranzita casa subconștientului, va favoriza un proces amplu de introspecție, însă cu rezultate benefice. Cu alte cuvinte, dacă nativii vor folosi în scop curativ energia lui Venus, vor reuși să se reechilibreze emoțional și să găsească armonia interioară de care atât au nevoie în această perioadă.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia să-și îmbunătățească considerabil relația cu persoanele din anturaj. Nativii au șanse în această perioadă să se împace cu prietenii cu care până acum s-au aflat în conflict și chiar să pună la cale planuri și proiecte pe termen lung. Planeta iubirii va activa totodată și axa relațională și nu este exclus ca nativii să vadă cu alți ochi o persoană din cercul de cunoștințe și chiar să înceapă o poveste de dragoste. În unele cazuri, un prieten le poate face cunoștință cu un posibil viitor partener de cuplu.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter