Vești bune pentru toate zodiile! Saturn, Marele Malefic, își revine din retrogradare

De Mădălina Manole, pe
Mult așteptatul moment a sosit! Pe data de 6 septembrie 2018, Saturn, planeta lecțiilor, Învățătorul sau Marele Malefic, așa cum este numit în astrologie, își revine în mers direct prin zodia Capricorn, zodie al cărei guvernator este.

Saturn a intrat în semnul Capricorn în decembrie 2017 și tranzitează lent zodia până în anul 2020. Față de alte tranzite saturniene, acest tranzit am putea spune că este mai blând, având în vedere că Saturn se întoarce acasă după 28 de ani (atât durează ciclul lui Saturn), adică se întoarce în Capricorn, zodia pe care o guvernează. În aprilie anul acesta, Saturn a intrat în retrogradare, iar în toată această perioadă nativii au fost supuși la grele încercări, la lecții dure, reevaluări și au întâmpinat obstacole în acele domenii de viață unde a fost prezent Saturn.

De pe 6 septembrie, la modul general, situația se va mai detensiona, însă nu trebuie să uităm că acolo unde se află Saturn, înseamnă că avem lecții de învățat, prin urmare este un sector de viață mult încercat, dar totul, mai devreme sau mai târziu, va fi spre binele nostru. În plus, acest tranzit ne poate fi de ajutor în evoluție și în vindecarea karmei, Saturn fiind considerat Lordul Karmei. Iată cum influențează fiecare zodie în parte revenirea lui Saturn în mers direct prin semnul Capricorn!

Berbec

Saturn revenit în mișcare directă prin semnul Capricorn va aduce îmbunătățiri în sectorul profesional, iar cei născuți în zodia Berbec vor observa că o serie de proiecte li se vor debloca. Nativii își vor organiza mult mai bine sarcinile la locul de muncă și vor fi mult mai eficienți și responsabili în toate aspectele care vizează cariera.

Taur

Saturn revenit în mișcare directă prin semnul Capricorn va aduce îmbunătățiri în toate acțiunile și activitățile care implică călătoriile, relația cu străinătatea, studiile, spiritualitatea, dar și filosofia și concepțiile de viață. Cu alte cuvinte, cei născuți în zodia Taur vor avea acum ocazia să plece într-o vacanță mult așteptată peste hotare, dar vor observa că vor fi mult mai cooperanți cu schimbările personale impuse de Saturn în ultimele 5 luni.

Gemeni

Saturn revenit în mișcare directă prin semnul Capricorn va aduce îmbunătățiri în sectorul financiar, al banilor deținuți în comun cu partenerul sau cu terți, dar și în sectorul moștenirilor, iar cei născuți în zodia Gemeni vor observa că o serie de blocaje în aceste direcții vor fi dizolvate. Nativii vor fi favorizați astral în toate demersurile financiare pe care le vor întreprinde, iar cei care-și doresc, acum vor putea obține un credit sau un împrumut.

Rac

Saturn revenit în mișcare directă prin semnul Capricorn va aduce îmbunătățiri în sectorul mariajului și parteneriatelor, iar cei născuți în zodia Rac vor observa că situația cu partenerul de viață începe să se așeze pe un făgaș normal. De asemenea, vor dispărea blocajele și noi parteneriate (de afaceri) pot fi semnate în această perioadă.

Citește și – Top 3 zodii care se despart în luna septembrie 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter