Zodia care nu va iubi niciodată cu adevărat

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 18 februarie 2020, 15:47
Iubirea este frumoasă, însă unele persoane vor doar să o primească și nu vor putea niciodată să o ofere. Vezi în ce zodie s-au născut acestea.

Iubirea nu este pentru oricine. Trebuie să fii o persoană bună, caldă și dispusă să faci unele sacrificii pentru a o trăi. Toată lumea caută acest sentiment, însă nu toți pot să îl trăiască. Nativii născuți în zodia Capricorn nu vor simți niciodată dragostea adevărată. Nu pentru că sunt răi sau lipsiți de inimă, ci pentru că sunt mult prea raționali pentru a se implica în ceva ce nu pot explica.

Capricornul nu este un om capabil să facă rău, ci mai degrabă este incapabil să facă bine. Este atât de ambițios și de dornic de succes, încât uită că are un suflet care mai trebuie hrănit uneori. Prietenii săi îi rămân aproape pentru că îl plac cu adevărat, nu pentru că ar face ceva pentru ei. Capricornul te va vedea căzut la pământ și se va gândi cum să termine proiectul la care lucrează de două săptămâni. Nici prin cap nu i-ar trece să te ajute, însă dacă i-ai spune exact de ce ai nevoie, va face orice să te mulțumească.

Citește și: Cât de Capricorn ești

Capricornul intră într-o relație pentru că toată lumea o face și pentru că nu vrea să rămână singur. Va fi un partener model: va ajunge la timp la întâlnire, îți va da atenție atât cât să crezi că nu te ignoră, va ține minte toate datele importante, te va săruta, te va îmbrățișa, dar nu o va face pentru că simte, ci pentru că știe cum trebuie să arate o relație perfectă. Te va face să te simți cel mai norocos om din lume, pentru că nu există sarcină pe care Capricornul să nu o îndeplinească exemplar, dar nu se gândește prea mult de ce o face. El nu caută în suflet, nu își pune întrebări despre iubire, nu se complică. Un Capricorn nu va pleca niciodată dintr-o relație, dar dacă tu te desparți de el, va fi ca și cum nici nu ai trecut prin viața sa.

În mintea lui, lucrurile sunt simple: el trebuie să ajungă cineva în carieră, iar în goana după faimă, nu se lasă să simtă nimic. Nu are timp și nici loc în mintea lui pentru gânduri siropoase. Totul trebuie să aibă o logică pentru el, iar dacă Doamne ferește ajunge să întâlnească pe cineva care să îi dea fluturi în stomac, se va gândi că a mâncat ceva expirat.

Sursa foto: 123rf, shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter