Zodii de bărbați ”vânători”

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 19 februarie 2020, 14:20
Pot fi recunoscuți la orice petrecere sau în orice încăpere cu multe femei: se perindă discret prin fața întregii suflări feminine, din care încearcă să seducă un număr cât mai mare de „exemplare”. Ceilalți bărbați parcă nici nu există, preciși, studiați, nu greșesc niciodată. Sunt prădătorii care la fiecare ieșire în oraș nu se întorc acasă singuri.

Pe lângă abilitățile pe care le-au dezvoltat în materie de seducție, acest tip de bărbați sunt ajutați și de informația ”moștenită” de la semnul lor zodiacal.

Iată care sunt bărbații ”vânători” ai zodiacului!

Gemeni

Hedonist până în măduva oaselor, reprezentantul zodiei Gemeni nu pierde timpul niciodată. Fie că le face avansuri colegelor de serviciu, fie că iese la o bere cu băieții, acest nativ vânează de plictiseală. Trebuie să experimenteze cât mai multe senzații, variate, intense sau neplăcute. Nu contează, s-a născut să fie unul dintre cei mai mari prădători ai ”junglei”. Umorul, aparenta empatie și motivarea sunt lucrurile care îl fac pe Gemeni să nu plece acasă niciodată singur.

Leu

Nu poate accepta un ”nu” din partea nimănui, cu atât mai puțin din partea unei femei. Este masculul alfa al zodiacului, cel care reușește tot ceea ce-și propune. El face acest lucru nu din dorința de a experimenta, ci din dorința de a fi iubit de cât mai multe femei: le are la degetul mic de îndată ce și-a îndreptat privirea către ele. Femeile își doresc să îi câștige atenția și sunt seduse de puterea pe care o are Leul asupra celorlalți, dar și de modul în care reușește să fie tot timpul în centrul atenției. Este cel mai mare prădător din zodiac. Desigur, puterea financiară este un magnet pentru femeile care roiesc său.

Scorpion

Un alt bărbat împătimit al acestui sport este Scorpionul. Nativul acestei zodii iese la vânătoare de amorul artei. Înșală din ”principiu”, iar faptul că este iubit de femei vine ca o confirmare a statutului său de … mascul.  Nu pleacă acasă doar cu una, ci cu cel puțin două sau trei femei. Jocul lui este simplu: își etalează atuurile fizice nonșalant și profită de gustul său pentru modă ca să agațe. Fără să fie vreun seducător, vreun spiritual, ba este chiar ”gol” în interior, ceea ce-l face să devină obiect de interes pentru femei sunt calitățile lui fizice.

Săgetător

Săgetătorul iese la vânătoare pentru că nu se simte niciodată iubit. Este tot timpul suspicios în privința femeii de lângă el și nu-i poate fi niciodată fidel, pentru că, la rândul lui, o bănuiește că nu-i este loială. Săgetătorul se întâmplă deseori să fie într-o relație, dar să iasă la vânătoare pentru că  șansele de reușită îi confirmă faptul că încă este tânăr și seducător. Spirit aventurier, Săgetătorului îi plac femeile exotice.

Sursă foto: 123rf.com, shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter