Atelierele de Idei Unica, ediţia a IV: Simţurile în afaceri

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:50

Atelierele de Idei Unica, eveniment aflat deja la a IV-a ediţie a strâns în seara de 29 mai cinci femei de succes, care au decis să vorbească despre un subiect inedit: afacerile bazate pe senzorial.
În incinta hotelului Capital Plaza, îmbiaţi de parfumurile Sephora, invitaţii şi participanţii au împărtăşit idei, şi-au făcut planuri şi au descoperit lucruri inedite alături de Revista Unica.

Prezentatorul tv, Anca Rusu, a venit direct de la propria cununie civilă pentru a le povesti celor prezenţi din experienţa ei de femeie de afaceri. Frumoasa brunetă este fondatorul site-ul printesapolonic.ro, un business online care s-a născut din pasiunea pentru gust.

Aurelia Vişinescu, oenolog şi director general Domeniile Săhăteni, le-a vorbit celor prezenţi despre gustul succesului: vinurile cu medalie de aur, o carte de vizită internaţională.

Roxana Rasu, director general Sephora, a făcut o incursiune în paradisul femeilor şi le-a oferit sfaturi de marketing din perspectiva senzorială.

Atelierele de Idei Unica, ediţia a IV: Simţurile în afaceri

Daniela Nane, actriţă şi fondator Studio Amena, a realizat un mini ghid de dezvoltare personală. Vedeta a vorbit, în cadrul evenimentului Atelierele Unica, despre avantajul de a te cunoaşte mai bine pe tine însăţi.

Vezi aici mai multe fotografii de la eveniment.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter