„Fă-ți ordine în viață” – Ce vei afla la Atelierele de Idei Unica

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 23 mai 2019, 16:10
Atelierele de Idei Unica își vor deschide „porțile” joi, 23 mai, în ParkLake, cu o temă de excepție: „Fă-ți ordine în viață”. Patru personalități și specialiști în decluttering vor vorbi în cadrul evenimentului despre ce înseamnă să ai grijă de casă, garderobă și viață.

Există un moment în viață când decizi să faci câteva schimbări, unele mai mici, unele radicale. Fie că este vorba de garderoba ta, de casa ta sau de lucrurile care te înconjoară, este bine să asculți câteva sfaturi de la specialiști pentru ca totul să iasă exact așa cum îți dorești.

De aceea, această nouă ediție a Atelierelor de Idei Unica este dedicată fenomenului de a face și a păstra ordine în tot ceea ce te înconjoară, pe scurt, decluttering-ului.

Cine sunt invitații Atelierelor de Idei Unica

Adela Pârvu – designer de interior

„Fă-ți ordine în viață” – Ce vei afla la Atelierele de Idei Unica

Blogger specializat în design interior, Adela Pârvu are împreună cu arh. Andreea Beșliu și un birou de design și arhitectură. Aceasta vine la Atelierele de Idei Unica din data de 23 mai la Parklake, pentru a vorbi despre importanța amenjăriii unei locuințe frumoase. De asemenea, Adelva va da câteva ponturi care te vor ajuta să-ți înfrumusețezi casa cu ajutorul lucrurilor simple.

Corina Rădulescu – Holistic Interior Designer

„Fă-ți ordine în viață” – Ce vei afla la Atelierele de Idei Unica

Corina este fondatoarea Interiorscape Design, iar creativitatea în amenajare face parte din aptitudinile ei native, dar curiozitatea este specifică muncii de reporter cu care a debutat în urmă cu mai mulți ani.

„Desing-ul interior nu este doar despre estetic, cum să alegi culorile și să pui piesele de mobilier la loc sau să fii în ton cu noile trenduri. Desing-ul interior este în primul rând despre oameni și povestea lor, despre cum să realizezi un puzzle cu „ce a fost, ce rămâne, ce avem în prezent, și ce e potrivit pentru noi să aducem nou”, susține Corina.

În cadrul Atelierelor, specialista noastră în decluttering va vorbi despre cum să pornim această curățenie, despre cum să renunțăm la obiecte inutile, dar „prețioase” și care creează blocaje în evoluția noastră.

Ce înseamnă acest “balast” pentru viața noastră de zi cu zi, cum influențează el gândurile și deciziile importante și de ce este vital să trăim doar cu lucrurile esențiale care ne aduc bucurie, ne va spune Corina Rădulescu.

Samona Sommer – psiholog

„Fă-ți ordine în viață” – Ce vei afla la Atelierele de Idei Unica

Samona Sommer are o experiență de 19 ani ca Psihoterapeut cu formare în Psihanaliză. Este specializată în Psihologie Organizațională, Psihologia Muncii, Psihologia Structurilor Guvernamentale, Psihologie Judiciară. De asemenea, are o formare profesională complemnentară în Specialitatea Psihoterapie Psihanalitică de Cuplu, Familie și Grup Organizat. Aceasta ne va învăța, în cadrul Atelierelor de Idei Unica, despre cum să facem ordine în anturajul de prieteni.

La finalul evenimentului găzduit de ParkLake, participantele vor primi un cadou din partea Revistei Unica și a partenerilor Blue Lily și Clineo.

Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere: completează formularul online până la data de 20 mai, orele 14:00. Locurile sunt limitate, toți cei înscriși intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații. Accesul minorilor este strict interzis.

Dacă te afli printre cei selecţionati, vei primi un e-mail de la echipa revistei Unica cel târziu până la data de 21 Mai, orele 17:00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter