Oana Cuzino și Lili Sandu, invitate la Atelierele de Idei Unica. Vino și tu pe 10 august la ParkLake!

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:48
Pielea este cel mai mare "organ" al corpului nostru, motiv pentru care trebuie să avem mare grijă de ea. De aceea dedicăm îngrijirii pielii următoarea ediție a Atelierelor de Idei Unica, ce va avea loc joi, pe 10 august, la ParkLake, de la ora 19:00. Află cum porți participa la eveniment și înscrie-te aici.

Tema evenimentului se intitulează „Poartă-te frumos cu pielea ta” și va fi dezbătută de medicul Oana Cuzino, vedeta de televiziune Lili Sandu, specialista în tratamente dermatocosmetice Thea Haimovitz și make-up artista Ioana Cristea. Întânirea revistei cu cititoarele sale va avea loc pe data de 10 august, în ParkLake Shopping Center (bd. Liviu Rebreanu nr. 4), începând cu ora 19:00.

Cum poți participa la Atelierele Unica

Completează acest formular până cel târziu pe 9 august, ora 12:00. Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate, așa că toți înscrișii intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații. Dacă te numeri printre câștigători, vei primi un e-mail de la echipa Unica în data de 9 august, după ora 14:00.

Invitatele Atelierelor de Idei din 10 august 2017

Oana CuzinoOana Cuzino este medic primar geriatru, doctor în știinte medicale și jurnalistă română, prezentatoare a emisiunii tv „Ce se întâmplă doctore?”. Discursul Oanei se va referi la avantajele si dezavantajele expunerii la soare și ce înseamnă o expunere controlată și sănătoasă.

Lili SanduLili Sandu este actriță, cântăreață și vedetă TV, motiv pentru care preocuparea sa legată de aspectul fizic este evidentă. Lili vine la Atelierele de Idei să ne împărtășească din secretele rutinei ei de frumusețe. Ea a trăit câțiva ani în Los Angeles, un oraș foarte însorit, așa că este în măsură să ne povestească și cum își îngrijesc pielea femeile din cel mai glam oraș american.

Thea HaimovitzThea Haimovitz este fondatoarea Laboratoarelor Thea, un centru dermatocosmetic în care multe persoane cu probleme ale pielii, oameni obișnuiți, dar și celebrități, și-au recăpătat sănătatea, luminozitate și frumusețea tenului. Ea va vorbi despre cele mai noi și mai performante tratamente și produse dermatocosmetice care ne pot ajuta să tratăm tenul cu probleme.

Ioana CristeaIoana Cristea este un make-up artist profesionist și extrem de talentat, drept pentru care am invitat-o în fața cititoarelor Unica să vorbească despre cum putem avea o piele frumoasă cu ajutorul machiajului, cum să nu ne îmbătrânim inutil aspectul și cum putem corecta prin machiaj imperfecțiunile de formă și culoare ale pielii.

Nu uita să completezi formularul de înscriere, pentru a putea intra în posesia unei invitații gratuite la Atelierele de Idei Unica din data de 10 august, desfășurate la ParkLake!

Te așteptăm cu multe surprize!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter