Vino la Atelierele de Idei Unica să afli cum îți poți îndeplini dorințele în 2019

De Oana Savin, pe
Atelierele de Idei Unica revin în noul an cu forțe proaspete, speakeri entuziaști și bineînțeles, cu idei noi. Revista Unica te invită, luni, 21 ianuarie, la Galeriile Galateca, începând cu orele 19:00, să petreci o seară de neuitat alături de patru personalități.

La început de an de promitem că vom mânca mai sănătos, că vom slăbi, că vom reuși să ne îndeplinim cele mai mari dorințe. Însă, după o lună, două, trei, ne dăm seama că totul nu se întâmplă atât de ușor, la un simplu bătut din palme. De aceea, patru personalități vin să ne învețe cum putem să ajungem mai ușor la scopul dorit, cum putem să ne îndeplinim rezoluțiile pentru anul 2019.

Despre toate aceste lucruri vom vorbi pe 21 ianuarie, la Atelierele de Idei Unica, cu tema „An nou, dorințe împlinite”, eveniment sponsorizat de glo.

Cine sunt invitații Atelierelor de Idei Unica

Amalia Enache – jurnalistă

Vino la Atelierele de Idei Unica să afli cum îți poți îndeplini dorințele în 2019

Amalia Enache este jurnalist de profesie și de foarte mulți ani poate fi urmărită prezentând Știrile Pro TV. Ea va vorbi la Atelierele de Idei Unica din propria experiență despre ce lucruri și-a propus la început de an de-a lungul timpului și dacă le-a respectat sau nu, despre cum a ajuns să aprecieze lucrurile mărunte din viața sa, care pot fi, de fapt, lucruri foarte importante.

Mihaela Bilic – Medic nutriționist

Vino la Atelierele de Idei Unica să afli cum îți poți îndeplini dorințele în 2019

Medicul nutriționist Mihaela Bilic vine să te învețe cum să îți propui țeluri realiste legate de nutriție, de ce să apelezi la nutriționist dacă vrei să slăbești, ce înseamnă „slăbit sănătos” și care sunt actualele trenduri în nutriție.

Miruna Stănculescu – psihoterapeut

Vino la Atelierele de Idei Unica să afli cum îți poți îndeplini dorințele în 2019

Psihoterapeutul Miruna Stănculescu a renunțat la vârsta de 40 de ani la cariera de succes pentru un domeniu cu totul nou. A făcut un pas mare și a câștigat. La această ediție a Atelielor ea vine să vorbească despre rezoluțiile noului an și cum le poți îndeplini.

Oare de ce există atâtea bancuri despre rezoluțiile de an nou? Pentru că sunt adevărate. Pentru că omul lui 1 ianuarie este (întotdeauna) plin de entuziasm. Și pentru că versiunea lui de 1 februarie a aflat între timp că nu tot ce zboară către sală se mănâncă pe canapea la Netflix. Rezoluțiile sunt mini-visuri. Cel mai simplu e să visezi. Dar (vorba bancului) practica ne omoară. Așa că despre asta o să fie vorba. Despre visător și despre îndeplinitorul de vise, desore cum să ne temperăm visătorul și cum să ne gestionăm indeplinitorul de visuri.”

Irina Alionte

Vino la Atelierele de Idei Unica să afli cum îți poți îndeplini dorințele în 2019

Irina Alionte este o tânără antreprenoare care a fondat un centru de transformare corporală în Marea Britanie. În 2015 ea a revenit în România, unde a pus bazele Bodyshape Transformation Centre, singurul centru de transformare corporală din țară. Irina vine la Ateliere pentru a ne povesti despre una dintre cele mai frecvente hotărâri de Anul Nou pe care le iau oamenii, și anume cea de a face mai mult sport, și cum poate fi aceasta tradusă în practică într-un mod distractiv și sănătos.

Cum te înscrii la Atelierele de Idei Unica

Completează acest formular până la data de 20 ianuarie, ora 14:00. Locurile sunt limitate, toți cei înscriși intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații.

Dacă te afli printre cei selecţionati, vei primi un e-mail de la echipa revistei Unica cel târziu până la data de 20 ianuarie, ora 17:00.

Pe perioada evenimentului, cititoarele se vor putea delecta cu delicioasele produse Rawz, iar la sfârșit vor primi un cadou din partea partenerului Roge Cavailles.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter