Vino s-o întâlnești pe Andreea Raicu la Atelierele de Idei Unica!

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:48

În prag de Sărbători, te invităm la o nouă ediție Atelierele de Idei Unica, luni, 12 decembrie, de la ora 18:30, la Hotel Capital Plaza din București. Dacă te preocupă dezvoltarea personală și arta de a trăi frumos, cu siguranță tema acestei ediții este pentru tine – „Încrederea în sine, rețeta succesului”. Vei afla de la cele patru invitate cum să-ți consolidezi încrederea în tine și cum gesturile de apreciere pe care le primești de la cei dragi reprezintă un pas important pentru cheia succesului.

Înscrie-te până pe 9 decembrie, ora 14:00, accesând acest link.

Invitatele aceste ediții sunt:

Andreea Raicu

Andreea Raicu va participa la Atelierele de Idei Unica

Invitată la această ediție Atelierele de Idei Unica, Andreea Raicu îți va dezvălui ce înseamnă pentru ea arta de a trăi frumos. Vei afla care sunt acele atitudini, calități, deprinderi, mentalități care să te ajute să îți găsești adevărata cale în viață. Vei învăța cum să devii încrezătoare, puternică, proactivă, într-un cuvânt –  împlinită.

Anca Serea, prezentator TV

Anca Serea va participa la o noua editie Atelierele de Idei Unica

Familia, dezvoltarea personală, emoțiile sunt doar câteva dintre subiectele pe care Anca Serea le va aborda la ultima ediție din acest an a Atelierelor de Idei Unica. Vei învăța de la ea cum poți avea și o familie numeroasă, și un cuplu fericit și o carieră frumoasă. „Poți obține toate acestea cu calm, cu ajutor din partea celor apropiați și cu organizare”, spune Anca într-un interviu apărut în revista Unica în primăvara acestui an.

Amalia Sterescu, public speaking coach

Amalia Sterescu, public speaking coach, va participa la Atelierele de Idei Unica

Cu o experiență de 18 ani în leadership, Amalia Sterescu a obținut în 2014 certificarea de specialist în Programare Neuro-Lingvistică (NLP Practitioner), cu Dr. Richard Bandler, iar în 2015 a devenit personal Branding Strategist, în urma unui training cu William Arruda, considerat un guru în materie de personal branding în SUA. La Atelierele de Idei Unica, de la Amalia Sterescu vei afla tot ce trebuie să știi despre branding personal – ce înseamnă, cum se creează și ce strategii de menținere să adopți.

Miruna Stănculescu, psihoterapeut

Miruna Stănculescu, psihoterapeut, participă la Atelierele de Idei Unica

Ce este încrederea în sine? Moștenire de familie sau muncă individuală? Care sunt sursele încrederii în sine și cum crește stima de sine? Sunt doar câteva dintre întrebările la care va răspunde psihoterapeutul Miruna Stănculescu. O altă parte importantă a acestei ediții va fi discuția despre încrederea în sine și dezvoltarea personală rezultate din construirea și consolidarea sentimentului de apreciere.

Foto: Alexandru Roșieanu, Cristian Duminecioiu, arhiva personală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter