Vrei să știi cum să organizezi un eveniment? Te așteptăm la Atelierele de Idei Unica

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 26 iulie 2019, 11:34
Organizarea unui eveniment nu este deloc o muncă ușoară, de aceea trebuie să planifici totul cu atenție. Îți venim în ajutor cu o nouă ediție a Atelierelor de Idei Unica, dedicată ocaziilor speciale. Fii alături de noi pe 25 iulie, în ParkLake!

Cheia succesului atunci când organizezi un eveniment o reprezintă atenția la detalii. Când vrei să îți iasă totul perfect, trebuie să te asiguri că nu îți scapă nimic. La Atelierele de Idei Unica, invitații noștri te vor învăța cum să îți creezi o strategie fără cusur. Te așteptăm joi, 25 iulie, în incinta centrului comercial ParkLake, de la ora 19.

Cine sunt invitații la Atelierele de Idei Unica

Theo Manușaride – fotograf de nuntă

Theo Manușaride

Theo Manușaride este fotograf de nuntă din 2008, timp în care a participat la peste 300 de evenimente. La fiecare nuntă și-a dorit să ofere mirilor imagini naturale, intime, relaxate și autentice, care să le reflecte personalitatea. La Atelierele de Idei Unica va face un rezumat al criteriilor importante de luat în calcul în alegerea fotografului de nuntă. Va vorbi, de asemenea, de stilurile de fotografiere a unei nunți, precum și de prețuri.

Cristina Dragna – antreprenor și trainer în etichetă și protocol

Cristina Dragna

Cristina Dragna este de peste 15 ani antreprenor în Relații Publice și Industria Frumuseții, consultant în Comunicare și Image Management cu expertiză în industriile de lux (design, beauty, luxury goods, hospitality & travel), formator acreditat și trainer în Comunicare, Etichetă și Protocol, producătoare și realizatoare a emisiunii „Etichetă și Comunicare în afaceri” la canal 33 România. Prin toate activitățile sale promovează educația permanentă, antreprenoriatul autohton și autentic, comunicarea eficientă, adopția timpurie a digitalizării, a inovației, a gândirii critice și creative. La Atelierele de Idei Unica va vorbi despre eticheta evenimentelor, protocolul organizării, primirea oaspeților, calitatea de gazdă, Do & Don’t.

Andra Noană și Sorana Ionașcu – wedding planners

Andra Noană și Sorana Ionașcu

Andra Noană și Sorana Ionașcu sunt fondatorii echipei Wedding Details și traineri la Atelierele Ilbah, la cursul de Wedding Planner.

Atelierele Ilbah reprezintă o școală de referință în România, care oferă cursuri acrediate de formare profesională pentru adulți, dar se adresează și persoanelor care vor să urmeze cursuri din pasiune sau hobby. Acestea sunt recunoscute atât la nivel național, cât și internațional. Sorana si Andra vin la Atelierele de Idei Unica să ne vorbească despre conceptul de eveniment si despre cum gestionăm eficient timpul și bugetul pentru a depăși așteptările.

Dana Rogoz – actriță

Vrei să știi cum să organizezi un eveniment? Te așteptăm la Atelierele de Idei Unica

Dana Rogoz nu este doar o actriță talentată, ci și o bloggeriță de succes. Dincolo de cariera ei, Dana este în primul rând soție și mamă. De curând, a sărbătorit 7 ani de la căsătoria ei cu Radu Dragomir și ne va povesti la Atelierele de Idei Unica despre ziua în care și-au unit destinele. De asemenea, actrița ne va da detalii și despre cea mai nouă producție în care joacă, „MO”, nominalizată la Festivalul de Film de la Sarajevo. Filmul este regizat chiar de soțul ei.

Cum să te înscrii la Atelierele de Idei Unica

Dacă vrei să faci participi la noua ediție a Atelierelor de Idei Unica, tot ce trebuie să faci este să te înscrii AICI până pe data de 23 iulie, ora 14:00.

Locurile sunt limitate, iar toți cei înscriși intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații. Accesul minorilor este strict interzis.

Dacă te afli printre cei selecţionati, vei primi un e-mail de la echipa revistei Unica cel târziu până la data de 24 iulie, ora 17:00.

La finalul evenimentului cititoarele vor primi un cadou din partea Revistei Unica și a sponsorului nostru Tesori d’Oriente.

Vrei să știi cum să organizezi un eveniment? Te așteptăm la Atelierele de Idei Unica

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter