Workshop Unica – Cum să prinzi 100 de ani – longevitatea la români

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 22 octombrie 2019, 12:56
Revista Unica și Digi World te așteaptă miercuri, 23 octombrie, la Crystal Ballroom Palace, sala Viena, pentru un worshop de neuitat – Cum să prinzi 100 de ani, longevitatea la români.

Odată cu apariția pe micile ecrane a documentarului original Digi World „Cum să prinzi o sută”, revista Unica și realizatorii documentarului vin cu un workshop inedit. Mai mulți speakeri vor veni la Crystal Ballroom pentru a le vorbi cititoarelor despre importanța unei diete echilibrate, a sportului, precum și a credinței.

Cum de bucureștenii sunt printre cei mai longevivi români? Cât de mult contează stilul de viață și cât de mult materialul genetic? E adevărat că munca şi activitatea te țin în viață? Cât de mult contează psihicul, spiritualitatea, credința, socializarea? Toate aceste întrebări și multe altele își vor găsi răspunsul pe 23 octombrie, începând cu orele 19:00, la Crystal Ballroom Palace, de la cei patru invitați: academicianul Ovidiu Bujor care este un farmacist renumit și fondator al fitoterapiei moderne în România, Prof. Dr. Luiza Spiru cea care conduce departamentul de Geriatrie-Gerontologie al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Departamentul de Geriatrie al Clinicii Universitare de Urgență „Elias” și Președintele Fundației Ana Aslan International, Izabela Pănescu, jurnalist cu vastă experință și realizatoarea emisiunii “Tinerețe fără bătrânețe” de la Digi24 și Anca Grădinariu, jurnalist, critic de film, creator de seriale şi scenarist de televiziune.

Seria de documentare “Cum să prinzi 100” își propune să descopere secretele longevității în România printr-o anchetă vie, informativă, amuzantă, umană și revelatoare.

Participarea la eveniment se face doar pe bază de înscriere.

Citeste Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor in scop de marketing direct, pentru inscrierile la workshopul Cum să prinzi 100 de ani – longevitatea la români

Înscrieri workshop Cum să prinzi 100 de ani – longevitatea la români

 

Verificare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter