Culinar

Cum prepară Chef Florin Dumitrescu ratatouille, cel mai simplu și savuros preparat din legume
Culinar

Cum prepară Chef Florin Dumitrescu ratatouille, cel mai simplu și savuros preparat din legume

Pentru perioadele de post (că tot ne aflăm în postul Sfintei Marii), pentru cei care nu se dau în vânt...

Secretul lui Florin Dumitrescu pentru o salată de vinete perfectă
Culinar

Secretul lui Florin Dumitrescu pentru o salată de vinete perfectă

A început sezonul salatei de vinete, iar juratul din show-ul culinar “Chefi la cuțite”, Chef Florin Dumitrescu a împărtășit amatorilor...

Cum se coc vinetele perfect – trucul pe care nu ți l-a spus nimeni
Culinar

Cum se coc vinetele perfect – trucul pe care nu ți l-a spus nimeni

Cum se coc vinetele corect? Este o întrebare pe care și-o pun mulți oameni în preajma acestei perioade, când vinetele...

Rețeta perfectă de porumb fiert: secretul pe care nu îl știai
Culinar

Rețeta perfectă de porumb fiert: secretul pe care nu îl știai

Vara este momentul perfect pentru a mânca porumb fiert. Dar tu știai care este rețeta perfectă, cu care nu dai...

Cum se prepară salata de ou a lui Keed de la „Chefi la cuțite”
Culinar

Cum se prepară salata de ou a lui Keed de la „Chefi la cuțite”

Săptămâna trecută, Keed (pe numele real David Ioniță), concurent în echipa lui Florin Dumitrescu, în show-ul culinar “Chefi la cuțite”,...

Rețeta simplă și delicioasă de plăcintă cu mere a lui Chef Florin Dumitrescu
Culinar

Rețeta simplă și delicioasă de plăcintă cu mere a lui Chef Florin Dumitrescu

Plăcinta cu mere se numără printre cele mai îndrăgite deserturi ale românilor. Indiferent de anotimp sau ocazie, o plăcintă cu...

Cum prepară Chef Cătălin Scărlătescu friptura de miel pentru masa de Paște
Culinar

Cum prepară Chef Cătălin Scărlătescu friptura de miel pentru masa de Paște

Pregătirile pentru masa de Paște sunt în toi, iar gospodinele caută rețete care mai de care mai delicioase pentru friptura...

(P) Borșul este pentru ciorbă ce-i cafeaua pentru vorbă!
Advertorial

(P) Borșul este pentru ciorbă ce-i cafeaua pentru vorbă!

Chiar dacă ni se pare că ciorba este invenția noastră, a românilor, lucrurile nu stau de fapt așa. Faptul că...

Ce verdețuri să mănânci primăvara. Cum să le alegi și ce beneficii au!
Culinar

Ce verdețuri să mănânci primăvara. Cum să le alegi și ce beneficii au!

Piețele sunt bogate în verdețuri proaspete și apetisante primăvara. Salata verde, spanacul, leurda sau loboda sunt câteva dintre cele mai...

Alimente de post. Ce să mănânci sănătos în perioada postului
Culinar

Alimente de post. Ce să mănânci sănătos în perioada postului

Alege întotdeauna alimente de post gustoase și sănătoase, mai ales dacă ții postul cel lung înainte de Sărbătorile Paștelui. Evită...

(P) Urban Gourmet, o experiență pe care o poți savura la Si-Lounge
Advertorial

(P) Urban Gourmet, o experiență pe care o poți savura la Si-Lounge

Fie că ieși la un lunch corporatist sau comanzi ceva la prânz între doua zoom call-uri, că pregătești o cină...

Cum prepară Chef Cătălin Scărlătescu mucenicii muntenești
Culinar

Cum prepară Chef Cătălin Scărlătescu mucenicii muntenești

Ne aflăm la începutul lunii martie și nu avem cum să nu vorbim despre mucenici. Fiecare gospodină are, probabil, o...

Când se fac mucenicii. Secrete pentru mucenici pufoși
Culinar

Când se fac mucenicii. Secrete pentru mucenici pufoși

Tradiția spune că ziua de 9 martie, după ce trec Babele iernii, este ziua în care se fac mucenicii cei...

Mucenici moldovenești, rețeta lui Radu Anton Roman
Culinar

Mucenici moldovenești, rețeta lui Radu Anton Roman

An de an, pe data de 9 martie, în calendarul ortodox sunt pomeniți cei 40 de mucenici din Sevastia. Mucenicii...

(P) 3 rețete de grătar pentru zilele însorite
Advertorial

(P) 3 rețete de grătar pentru zilele însorite

În zilele de vară, este mult mai plăcut să gătești afară, în aer liber, decât sufocat de căldură, între pereții...

(P) Crăciunița de la Eisberg revine în peisajul Sărbătorilor de Iarnă
Advertorial

(P) Crăciunița de la Eisberg revine în peisajul Sărbătorilor de Iarnă

Cochetă și apetisantă, Crăciunița, sortimentul sezonier al celui mai mare producător de pe piața românească de salate fresh-convenience, Eisberg, revine...

Cum prepară Chef Adi Hădean cozonacul pentru sărbători: „Rețeta circulă în familia noastră de cel puţin cinci generaţii”
Culinar

Cum prepară Chef Adi Hădean cozonacul pentru sărbători: „Rețeta circulă în familia noastră de cel puţin cinci generaţii”

Nu-i așa că abia așteptați venirea sărbătorilor de iarnă sau a celor pascale pentru a vă înfrupta din tradiționalul și...

(P) Povestea unei rețete unice, care combină bucătăria românească și cea franceză
Advertorial

(P) Povestea unei rețete unice, care combină bucătăria românească și cea franceză

În căutarea de rețete noi, care să încânte gusturile oricui, de la copii la bunici, am poposit pe site-ul Vascar,...

Ghiveci călugăresc de post, după rețeta lui Radu Anton Roman
Culinar

Ghiveci călugăresc de post, după rețeta lui Radu Anton Roman

Suntem în Post și avem nevoie de rețete delicioase din ingrediente de origine vegetală pentru a trece mai ușor pentru...

(P) Veganismul, o alimentație bogată în nutrienți de calitate
Advertorial

(P) Veganismul, o alimentație bogată în nutrienți de calitate

Încercăm în permanență să găsim modalități de a crea noi obiceiuri sănătoase cu rezultate pozitive asupra sănătății, fie că vorbim...