DULCIURI: Care sunt cele mai delicioase deserturi tradiţionale din lume

De Diana Zagrean, pe

Dacă tot suntem în Postul Crăciunului, de ce să nu ne delectăm cu câteva dintre cele mai apetisante deserturi tradiţionale de pe Glob? Iată câteva exemple de măiestrie în bucătărie şi dulciuri care îţi lasă gura apă.
ITALIA – Tiramisu
Nimic nu se compară cu rafinatul şi cremosul tiramisu. O prăjitură cu pişcoturi şi cremă fină de brânză mascarpone, lichior amaretto de migdale şi cacao. Cum reţeta de tiramisu poate fi adaptată şi în variantă de vară, nu trebuie să rataţi tiramisu cu fructe de pădure.
GERMANIA – Prăjitură cu ciocolată
Ciocolata este preferata oricărei femei şi chiar dacă vă place frişca sau de obicei alegeţi un aluat mai uşor, nimic nu se compară cu un tort de ciocolată bine făcut. De la varianta germană de tort Pădurea Neagră, la celebrele „lava cake” americane, prăjiturile cu ciocolată ne fac viaţa mai frumoasă. Reţete găsiţi şi la noi pe blog, atât în variante simple, de post, cât şi raw vegan.
TURCIA – Îngheţată de fructe
Îngheţata turcească este doar unul dintre deliciile împrumutate de noi din Orient. Fie că degustăm un gelato pe malurile apei în Veneţia, că savurăm arome inedite cu bucăţele de fursec în Statele Unite sau ne bucurăm de aroma de fistic şi apă de trandafiri pe malul Bosforului, îngheţata este un răsfăţ suprem oricând şi oriunde.
Citeşte mai departe despre cele mai delicioase deserturi tradiţionale din lume şi află care este cel mai îndrăgit preparat dulce românesc pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter