Cartoon Network marchează „Ziua Internațională a Fetelor” printr-o serie de clipuri cu supereroine

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 octombrie 2020, 14:34

Organizația Națiunilor Unite (ONU) a declarat 11 octombrie „Ziua Internațională a Fetelor” pentru a recunoaște drepturile fetelor și provocările cu care se confruntă la nivel global. Cartoon Network sărbătorește această zi specială pentru fetele din toată lumea și în România printr-un Girl Take Over pe canalul de YouTube Cartoon Network România în intervalul 11-18 octombrie.

În această perioadă vor fi postate clipuri cu eroine Cartoon Network care le dau încredere tinerelor fete prin principiile și valorile pe care le promovează și le apără. Creații mult îndrăgite, precum Unikitty, DC Super Hero Girls sau Fetițele Powerpuff le vor reaminti fetelor de curaj și încredere în sine, prietenie, viziune și alte repere importante.

Cartoon Network marchează „Ziua Internațională a Fetelor” printr-o serie de clipuri cu supereroine

Unikitty, personajul Lego care întruchipează combinația dintre o pisicuță și un unicorn, debordează de energie și de optimism, în timp ce Wonder Woman, Supergirl, Batgirl, Bumblebee, Zatanna și Green Lantern, versiunile adolescentine ale eroinelor DC, își împart timpul între viața cotidiană și salvatul lumii de diferite pericole. Fetițele Powerpuff li se alătură și întregesc trupa de supereroine Cartoon Network care reprezintă modele demne de urmat, fie individual sau în echipă.

Avem ocazia să celebrăm împreună această zi specială și să le transmitem un mesaj important fetelor din România, care trebuie să știe că le suținem și luptăm pentru șansa lor de a-și atinge potențialul cel mai înalt în plan personal și profesional. Cartoon Network a creat cadre dedicate pentru Facebook, cu personajele amintite, pe care oricine le poate adăuga imaginii de profil, confirmând că este părinte de fată și că susține „Ziua Internațională a Fetelor”.

Eroinele Cartoon Network pot fi întâlnite și la TV. Unikitty de luni până vineri, de la 14:05, iar DC Super Hero Girls în aceleași zile, de la 15:55.

Sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!