Câștigătorii VIVA Influencers Stories. Vedetele, bloggerii și vloggerii care ne-au inspirat în timpul pandemiei

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 noiembrie 2020, 15:33

Așteptarea a luat sfârșit! Aseară, în cadrul unei transmisiuni speciale, moderată de inconfundabila Raluca Bădulescu, revista VIVA! a premiat câștigătorii VIVA! Influencers Stories. 10 categorii – câte un câștigător la fiecare, plus 4 premii speciale.

Aseară ar fi trebuit să petrecem în cadrul evenimentului VIVA! Influencers Party însă, cum socoteala de anul trecut nu s-a potrivit cu cea… din pandemie, iată că ne-am văzut și noi nevoiți – ca mulți dintre voi – să ne reprofilăm. Și iată-ne în fața unui nou concept – VIVA! Influencers Stories, prilej pentru o petrecere online și pentru a ne arăta recunoștința față de toți cei care au reușit să ne mai descrețească frunțile, în această perioadă greu încercată. Iar voi v-ați votat preferații, pe care noi i-am premiat: 10 categorii cu câte 5 nominalizați, fiecare, plus 4 premii speciale.

Așadar, am construit 10 categorii, ce au inclus toate vedetele și influencerii care au activitate intensă, în timpul pandemiei, ale căror activități artistice sau conturi de social media ne-au inspirat. Și pe noi și credem că și pe voi. Și profităm de ocazie ca să vă mulțumim pentru numărul mare de voturi și pentru interesul pe care l-ați arătat pentru evenimentul nostru.

Cele 10 categorii VIVA! Influencers Stories:

  • My VIVA! Inspirational Celebrity: Teo Trandafir
  • My VIVA! Inspirational Couple: Gina Pistol și Smiley
  • VIVA! Super Mom from Social Media: Gabriela Cristea
  • My VIVA! Inspirational YouTube Account: Irina Deaconescu 
  • My VIVA! Inspirational Stories on TikTok: Alina Eremia
  • My VIVA! Inspirational Music Video: Antonia – Como Ay
  • VIVA! Cover of the Year: VIVA! de noiembrie – Familia Măruță
  • My VIVA! Inspirational Instagram Account: Cristina Belciu 
  • My VIVA! Fashion Inspiration: Adelina Pestrițu
  • My VIVA! Cooking Inspiration: Jamila

Patru premii speciale la VIVA! Influencers Stories

De asemenea, s-au acordat patru premii speciale, care au fost câștigate de:

  • Andreea Marin, care, încă de la începutul pandemiei de coronavirus, s-a implicat activ, prin intermediul fundației pe care o conduce, în ajutorarea celor aflați în linia întâi, dar și a persoanelor aflate în situații-limită ori a celor afectați de COVID-19.
  • Andra – prima artistă care a făcut o donație consistentă unui spital COVID. Chiar dacă, din cauza pandemiei de coronavirus, Andra a trebuit, anul acesta, să anuleze concerte în România și în Europa, în ciuda pierderilor financiare, artista a făcut un gest uriaș – a donat 20.000 de euro către Spitalul „Matei Balș’.
  • Codin Maticiuc – pentru renovarea Secţiei de Oncologie Pediatrică de la Spitalul Fundeni. Renovarea de la Fundeni a fost promisă unei fetiţe internate acolo, la camera 702, în decembrie 2016, a cărei situație l-a impresionat enorm pe Codin, și el tată de fată.
  • Răzvan Pascu – pentru implicarea și susținerea turismului și informarea publicului pe timp pe pandemie. Articolele sale de turism, excepțional documentate, dar și informațiile extrem de exacte – mai sigure chiar decât cele primite de la autoriți – prezentate publicului în această perioadă au ajutat mii de români să plece în condiții aproape normale în vacanțe peste hotare.

Eveniment organizat cu sprijinul glo România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter