Cele mai interesante idei de costume pentru Halloween 2020

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 22:50

Doar două săptămâni ne mai despart de cea mai înfricoșătoare sărbătoare a anului. Deși nu la fel de iubită aici precum în State, Halloween-ul devine din ce în ce mai popular și în țara noastră. Sigur că nu vom petrece așa cum obișnuiam să o facem în anii trecuți, însă, pentru iubitorii acestei sărbători bizare, există inclusiv anul acesta o mulțime de idei de costume de Halloween.

Cele mai interesante idei de costume pentru Halloween 2020

Ca întotdeauna, costumele clasice de mim, pisică, vampir sau vrăjitoare rămân în trend. Pentru pasionații de filme de groază, însă, o serie de personaje macabre servesc drept opțiune. La sfârșitul lunii septembrie, Netflix lansa serialul „Ratched”. Cu siguranță protagonista, asistenta Mildred Ratched, va fi vedeta Halloween-ului din acest an.

Sigur că lista filmelor horror din personajele cărora vă puteți inspira continuă. Pentru cei cărora dimpotrivă, nu le plac deloc filmele de groază, există întotdeauna alte personaje, fie de comedie (Jim Carey în Masca, etc.), fie personaje Disney (Rapunzel, Albă ca Zăpada, Mica sirenă, ș.a.m.d.), etc.

Vă mai puteți costuma și în personalitățile voastre preferate, în artistele Britney Spears sau Lady Gaga, sau chiar în Meghan Markle. Mai multe idei găsiți în GALERIA FOTO de mai sus! 

Istoria Halloweenului

Deși originile sale sunt europene, sărbătoarea Halloween-ului este atribuită americanilor care au îndrăgit-o cel mai tare. 

Denumirea sărbătorii este prescurtarea sintagmei „all-hallows-evening”, tradus drept „seara tuturor sfinților”. Denumirea Halloween a fost folosită pentru prima dată în secolul al XVI-lea, în Scoția.

Tradiția spune că, în noaptea de 31 octombrie, spiritele, atât cele rele, cât și cele bune, traversează granița din lumea de dincolo către lumea noastră.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Citește și:

20 de costume de Halloween care îți aduc aminte de Untold. Care este favoritul tău?

Cum să sculptezi dovleacul de Halloween. Cele mai simple și intereasante idei

Machiaje simple de Halloween 2020. Care este lookul tău preferat?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter