Cum a fost la Gala UNICA 2018

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 ianuarie 2019, 16:05
Miercuri seară, la Biblioteca Națională a României, a avut loc cel mai așteptat eveniment al anului - Gala UNICA 2018. 

Într-un cadru de poveste, artiști, vedete, oameni din media, influenceri, dar și personalități din alte domenii de activitate, precum modă sau beauty, ori parteneri și colaboratori ai revistei au socializat, s-au distrat și au sărbătorit alături de noi 21 de ani de la primul număr UNICA!

În ciuda vremii de afară, Gala UNICA 2018 a fost un real succes, numeroase vedete fiind alături de noi.

Pentru al treilea an consecutiv, UNICA a decis să-i premieze pe cei mai îndrăgiți protagoniști ai rubricilor sale. Astfel, timp de câteva săptămâni, cititorii site-ului unica.ro și cei care urmăresc conturile de social media ale revistei au fost invitați să-și voteze preferații, la mai multe categorii – Beauty Icon, Fashion Icon, Femeia de carieră a anului, Designer la modă, Artistul anului, Social Media Star, Bărbatul anului, Implicare socială și Cea mai populară copertă. Vezi cine sunt câștigătorii Galei Unica 2018!

Încă de la sosirea la Biblioteca Națională, invitații Galei Unica au fost întâmpinați cu un decor elegant. Intrarea a fost străjuită de două superbe modele Mazda, Mazda CX 5 și Mazda 6, cu care toți cei prezenți au putut face fotografii.

Cum a fost la Gala UNICA 2018

Tily Niculae, alături de Mazda CX-5

Cum a fost la Gala UNICA 2018

Stephan Pelger, câștigătorul Galei Unica 2018, la categoria „Designer la modă”, alături de noua Mazda 6 

În interiorul bibliotecii, atmosfera de petrecere a fost completată de ținutele celor prezenți la eveniment, care au respectat dress code-ul galei, „Dare to shine„, dar și de două momente artistice susținute de Alex Ștefănescu, unul dintre finaliștii emisiunii „Românii au talent„.

Cum a fost la Gala UNICA 2018

Invitații s-au putut bucura și de o experiență inedită din partea Mazda – diverse arome delicioase de înghețată, în ciuda temperaturilor negative de afară

O bună parte din aceste detalii au fost surprinse de echipa Unica, cu ajutorul noului model Huawei Mate 20 Pro, și urcate în timp real pe contul de Instagram al revistei.

Cum a fost la Gala UNICA 2018

Live pe contul de Instagram @unica_romania, cu Huawei Mate 20 Pro

Cum a fost la Gala UNICA 2018

Noul telefon Huawei Mate 20 Pro, alături de Unica de decembrie 2018

Tot în interior, cei prezenți la Gala Unica 2018 au avut ocazia de a se fotografia alături de literele luminoase ParkLake, care au adunat în jurul lor o mulțime de împătimiți de fotografie ori rețele de socializare.

parklake la gala unica 2018

 

Literele luminoase ParkLake, una dintre atracțiile serii la Gala Unica 2018

Invitații au putut testa la eveniment și o nouă experiență a tutunului – inovatorul device glo, potrivit celor care își doresc un nou mod de a se bucura de gustul de tutun fără ardere, fără scrum și cu mai puțin miros.

Cum a fost la Gala UNICA 2018

glo, device-ul care folosește o tehnologie revoluționară de încălzire a tutunului, în loc de ardere 

Cum a fost la Gala UNICA 2018

 

Instantaneu de la cornerul glo

În această atmosferă, petrecerea a continuat până la miezul nopții.

Mulțumim sponsorilor, fără de care evenimentul nostru nu ar fi putut avea loc – Mazda, Huawei, ParkLake și glo

Le mulțumim totodată și partenerilor noștri – Evian, Bombay Sapphire, Petro Vaselo, Flavours, Rawz, Flori Sauvage, Purple Flowers, Beauty District și Top Line România. 

Câștigătorilor celor 9 categorii li s-au oferit trofee, acestea fiind niște statuete-unicat create de Ceramic Sparrow, din porțelan pictat cu aur, dar și cadouri din partea Top Line România, constând în produse cosmetice Kevin Murphy și Mary Cohr.

Vezi mai multe imagini de la Gala Unica 2018 în galeria foto!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter