În Timiș, oamenii au primit dezinfectant ambalat în tuburi de cremă pentru tratarea hemoroizilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 octombrie 2020, 16:40

O soluție dezinfectantă a fost distribuită în tuburi pentru cremă de picioare într-o comună din Timiș. Decizia companiei producătoare de a pune dezinfectantul în astfel de recipiente a fost luată pentru ca produsul să poată fi livrat rapid.

Precizările companiei Dacia Plant vin după ce, pe rețelele de socializare, s-au răspândit imagini cu persoane care dezlipesc ambalajele de pe tuburile de dezinfectant și descoperă că produsul a fost ambalat în flacoanele de cremă pentru tratarea hemoroizilor sau pentru îngrijirea picioarelor.

Filmarea postată pe Facebook a strâns peste 50.000 de vizualizări.

Scandalul a izbucnit în localitatea Sânpetru Mare, unde oamenii au primit dezinfectantul chiar de la primărie.

„Este posibil ca o parte dintre cei care au intrat în posesia noului gel igienizant de mâini de la Dacia Plant să fi observat că în spatele etichetei albastre cu „Gel igienizant pentru mâini cu argint coloidal” se află un flacon inscripţionat cu un alt produs din brandul Dacoderm. Precizăm că ambalarea gelului igienizant de mâini a fost făcută în regim de urgenţă tocmai pentru răspunde în cel mai scurt timp posibil la nevoia stringentă de produse dezinfectante”, a transmis Dacia Plant, potrivit stirileprotv.ro.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

Compania a mai precizat că ambalajele folosite sunt noi, igienice și au toate informaţiile necesare legate de dezinfectant (ingrediente, dată de expirare, mod de utilizare, număr de lot etc).

sursa foto – captura video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter