Mesaje de Sfântul Gheorghe. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriții de azi

De Adina Zamfir, pe

Trimite un gând bun și mesaje de Sfântul Gheorghe tuturor celor dragi și tuturor prietenilor care poartă numele acestui mare mucenic martir. Pe data de 23 aprilie este zi de sărbătoare și ți-am pregătit cele mai calde urări și mesaje de Sfântul Gheorghe pentru sărbătoriții de azi.

 

Ziua de 23 aprilie este ziua în care trimitem mesaje de Sfântul Gheorghe tuturor cunoscuților noștri care se sărbătoresc azi. Peste 900.000 de români poartă numele Sf. Gheorghe. Să le trimitem celor dragi, fraților sau surorilor, copiilor sau nepoților, prietenilor și colegilor de serviciu cu numele Sf. Gheorghe cele mai calde urări de sănătate, fericire și prosperitate.

Mesaje de Sfântul Gheorghe pentru părinți și bunici

Dragă tată/dragă mamă, vă urez cu dor multă sănătate, multe bucurii și multe zile senine ca această zi sfântă în care vă sărbătorim!

Dragă tată, La mulți ani, să ne trăiești sănătos 100 de ani și să bem un pahar în cinstea ta!

Dragă mamă, tu m-ai învățat ce este iubirea și azi, de ziua ta, îți trimit cele mai calde gânduri de iubire. La mulți ani, de Sf. Gheorghe, să fii mereu senină și sănătoasă!

Dragă bunicule, să te cinstești cu oameni dragi și să te bucuri de sănătate! La mulți ani, de Sf. Gheorghe!

Dragă bunică, îți transmitem toată dragostea noastră, toată grija și afecțiunea noastră, multă sănătate și zile senine. La mulți ani de ziua Sf. Gheorghe!

Mesaje de Sfântul Gheorghe pentru soț, soție, iubit și iubită

Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani cu fericire! La Mulți Ani, George/Georgeta!

La Multi Ani George/Georgeta! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea, așa tu luminezi viața mea! Te iubesc!

Este minunat să știi că cineva te iubește, că cineva se gândește la tine, că cineva are nevoie de tine… dar este și mai frumos să știi că există cineva care nu ți-a uitat niciodată ziua. La Mulți Ani George/Georgeta!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viață mult noroc și multă bucurie! La Mulți Ani cu dragoste!

George/Georgeta îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros “La mulți ani!” cu mult dor.

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău și de aceea este o zi specială! La Mulți Ani!

Felicitări dragul meu/draga mea cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!

Mesaje de Sfântul Gheorghe pentru colegi și prieteni

La mulți ani, dragă Gheorghe/George! Să ai parte numai de împliniri, iar viata să îți fie o eternă sărbătoare!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!

Cu ocazia zilei Sf. Gheorghe, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.

Felicitari cu ocazia aceastei zile! Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Gheorghe/George!

La multi ani și fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

Iți urez „La mulți ani” pentru ca porți acest nume și fie ca Sfântul Gheorghe să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Georgeta, îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!

Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate și un sincer La mulți ani!

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători! La mulți ani, Gheorghe!

De ziua numelui tău, cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La multi ani, Gheorghe!

Sfântul Gheorghe să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie în suflet și să fie întotdeauna cu tine! La mulți ani!

La Mulți Ani, Gheorghe/George! Îți doresc să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter