O campioană mondială a murit la scurt timp după ce a născut. Medicii nu au știut ce se întâmplă

De Unica.ro, pe
Campioana europeană la proba de pistol cu aer comprimat 10 metri, Bobana Velickovic, a muriat la vârsta de 31 de ani, la doar câteva zile după ce a născut.

Sportiva din Serbia a încetat din viață după ce timp de 10 zile a fost în comă. Medicii nu au realizat că aceasta suferea de un sindrom foarte rar ce afectează femeile însărcinate și care se manifestă prin constricția vaselor de sânge în tot corpul.

Citește și: Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, a anunţat că a fost testat pozitiv pentru COVID-19

„Cu mare tristețe am aflat vestea dispariției multiplei campioane Bobana Momčilović Veličković, după o scurtă și grea suferință la Belgrad. Bobana începuse să practice tirul de la vârsta de 9 ani. A dominat categoric ultima sa competiție și a contribuit și la titlul cucerit pe echipe, iar cu aceste două medalii de aur a devenit una din cele mai titrate sportive din Europa. Condoleanțe familiei, prietenilor și comunității sportive din Serbia”, a transmis forul international, citat de DigiSport.

Bobana a fost campioană mondială în proba de 10 metri pistol cu aer și triplă campioană europeană, ultima data la Wroclaw, anul acesta.

Bebelușul sportivei este perfect sănătos.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter