Ovidiu Danci a murit. Balerinul avea 39 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 iunie 2020, 13:04
Balerinul Ovidiu Danci a murit la vârsta de 39 de ani. Dansatorul, care a participat la emisiunea „Dansez pentru tine” difuzată de Pro TV, a fost diagnosticat recent cu două afecțiuni grave, printre care și leucemie.

Potrivit Bistrițeanul, Ovidiu Danci a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița joia trecută, fiind la terapie intensivă de vineri. În ultimele zile, starea de s-a agravat.

„Dragii noștri, cu sufletele devastate de durere, vă anunțăm că maestrul de balet Ovidiu Danci, sufletul școlii noastre de balet, a plecat să danseze cu îngerii. Prin noi, Școala de Balet Ovidiu Danci va rămâne însă mulți ani de acum înainte alături de noi. Avem datoria să-i ducem visul mai departe și așa vom face. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Școlii de Dans Ovidiu Danci.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica, în format digital! 

Cine a fost Ovidiu Danci

La doar 9 ani, Ovidiu a fost admis la şcoala de coregrafie din Cluj, cu 10 pe linie. La 14 ani a ieşit pe locul 1 la Olimpiada Naţională de coregrafie. El a dansat pe scenele operelor din Bucureşti, Constanța şi Iaşi.

A urmat o bursă la Academia de Balet din Munchen. Între timp a fost primit la „Trocadero”, una dintre cele mai renumite companii de balet din lume.

O perioadă a locuit în București, unde a jucat în serialul “Om bogat, om sărac” şi a fost asistent coregraf în serialul “Un pas înainte”. Ovidiu Danci a participat la ce-a dea 12-a ediție a emisiunii „Dansez pentru tine”, unde a dansat cu artista Aylin Cadîr, cu visul de a-și deschide deschide propria sală de balet.

Nu a câștigat emisiunea, însă a reușit aă își îndeplinească visul de a-și deschide propria școală de balet, la finalul anului 2017, în Bistrița.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Ovidiu Danci.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter