Povestea femeii care a ținut post negru și a slăbit 44 kg din dragoste

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 iulie 2020, 15:55

O femeie supraponderală din Statele Unite a recurs la o metodă extremă pentru a scăpa de surplusul de kilograme. Femeia a ținut post negru o săptămână întreagă, iar motivul deciziei de a slăbi este la fel uluitor ca metoda aleasă: s-a simțit rușinată că n-a putut ține pasul cu soțul său într-o drumeție de doi kilometri.

Rachel Sharp-Olsen (27 de ani), din Lees Summit, Missouri, SUA, obișnuia, în adolescență, să aibă un stil de alimentație dezordonat și ajunsese la greutatea de 107 kg. Într-o zi, ea a plecat într-o drumeție cu Ian (26 ani), prietenul ei de atunci care, ulterior i-a devenit soț, dar după 2 kilometri de mers, Rachel s-a simțit epuizată și incapabilă să mai meargă alți doi kilometri pentru a se întoarce la mașină. Acela a fost momentul în care a decis că trebuie să facă ceva pentru a slăbi. În 14 luni, tânăra a dat jos 44 de kilograme prin intermediul unei metode pe care mulți medici ar considera-o periculoasă pentru sănătate: post negru periodic.

Citeşte şi: O femeie a slăbit 45 de kilograme renunțând la un aliment

Vezi cum arăta femeia înainte de a slăbi și ce siluetă are acum în galeria foto de mai jos:

“2-3 zile pe săptămână nu mănânc absolut nimic. Acest lucru are atât de multe beneficii pentru sănătate, ajută chiar la reglarea glicemiei din sânge și la inversarea diabetului de tip 2. Nu mi se pare nicidecum periculos și caut mereu sfaturi medicale legate de acest lucru”, a  explicat Rachel, potrivit mediadrumworld.com.

Tânăra și-a făcut publică povestea pe YouTube, unde a adunat peste 62.000 de subscriberi care o susțin și o felicită pentru decizia luată și pentru perseverența ei.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

“Pierderea kilogramelor este cel mai bun lucru pe care l-am putut face pentru sănătatea și fericirea mea. Mă simt mult mai bine fizic și psihic, nu mai sunt timidă sau rușinoasă acum. Pe YouTube, lumea mă felicită mereu pentru realizarea mea. Complimentul meu preferat, venit din partea lor, este că arăt mult mai fericită acum”, a mai spus tânăra.

sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter