Are 43 de ani, dar arată de 20. Ce rutină de îngrijire a pielii are femeia

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 27 august 2018, 15:20
Lure Hsu face senzație pe rețelele de socializare prin modul în care arată. Are 43 de ani, dar nimeni nu îi dă mai mult de 2o. Iată ce ritual de îngrijire a pielii are femeia.

Designerul de origine taiwaneză, Lure Hsu, pare a avea secretul tinereții fără bătrânețe. La 43 de ani, femeia are un ten întins și strălucitor, ca al unei adolescente. Deși genetica joacă un rol important în aspectul pielii ei, Lure spune că stilul ei de viață o ajută să se mențină mereu tânără, conform DailyMail.com.

Lure a apărut prima oară în lumina reflectoarelor după ce sora ei mai mică a convins-o să apară într-un show de televiziune, iar acum are în jur de 714,000 de urmăritori pe Instagram, oamenii fiind curioși să afle cum reușește să arate așa.

lure hsu si sora ei

Ea deține o marcă proprie de îmbrăcăminte în Tawian, producând mai ales pulovere de inspirație preppy și fuste mini.

lure hsu

Pentru a se asigura că frumusețea tenului ei nu se estompează odată cu vârsta, femeia are o dietă strictă și face în mod regulat anumite exerciții. Ea a povestit pentru o revistă din Taiwan că majoritatea problemelor legate de ten se rezolvă printr-o hidratare frecventă.

lure hsu

Tenul ei palid arată de parcă nu a văzut niciodată soarele, dar adevărul este că Lure se răsfață din când în când, fără să exagereze însă pentru că razele UV „îți usucă pielea și pot face o linie fină să pară mai aspră”. Pentru a combate efectele negative ale expunerii la soare, ea folosește întotdeauna protecție solară înainte de ieși din casă și ia suplimente cu vitamina C și colagen.

Lure își începe fiecare dimineață cu o cafea neagră. Evită zahărul și alimente grase, înlocuindu-le cu fructe și legume pe cât mai mult posibil.

lure hsu designer

Pentru că este vegetariană, din meniul ei nu lipsesc alimentele bogate în fibre și proteine, pe care le echilibrează printr-un set de exerciții regulate.
Ea a spus că mișcarea zilnică o ajută să-și mențină pielea „întinsă”.

Citește și: 

Snoop Dogg nu va mai cânta în luna august la București. Când va avea loc concertul

Hilary Swank s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei. Anunțul făcut de actriță

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter