Alessandro Safina revine în România. Artistul va concerta de Ziua Îndrăgostiților

De Mădălina Manole, pe
Alessandro Safina revine în România cu un concert special de Valentine’s Day: „Canzoni D'Amore". Artistul italian pregătește o surpriză fanilor săi din România, în luna februarie. 

Conceput pentru a sărbători iubirea, spectacolul „Canzoni D’Amore” va cuprinde peste 20 de piese pe care Alessandro Safina le va cânta atât la Cluj, cât și la București. Printre ele se va număra și cel mai recent single lansat, „Mare Mare”, alte piese de succes ale sale, dar și coveruri internaționale: „Îmi doresc să ne revedem în număr foarte mare, ca de fiecare dată. Aștept cu nerăbdare să vă cânt și să vă încânt, să ne bucurăm cu toții de o seară minunată și de acel schimb de energie atât de benefic sufletelor noastre, care se întâmplă întotdeauna prin muzică”, – a declarat celebrul tenor.

Alessandro Safina

Toți cei care vor să facă un cadou special persoanei iubite de Valentine’s Day nu trebuie să rateze spectacolele pe care Alessandro le va susține  la Cluj, la Sala Polivalentă (BT Arena) pe 14 februarie și la București, la Sala Palatului, pe 17 februarie 2019.

Alessandro Safina

Cu o carieră extraordinară în domeniul operei, Alessandro Safina a concertat cu casa închisă pe cele mai importante scene ale lumii. Una dintre cele mai cunoscute particularități ale artistului, este stilul său unic prin care a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, „Pop Opera”. Alessandro Safina a devenit cunoscut în România mai ales datorită apariției în producția braziliană „Clona” și a single-ului „Luna”, inclus pe coloana sonoră a serialului. Alessandro Safina a colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis.

 

„Canzoni D’Amore” este cel de-al cincilea concert pe care Alessandro Safina îl susține la București și al doilea de la Cluj. De asemenea, el a mai fost prezent de două ori și la Alba-Iulia. În România a mai cântat alături de Andrea Bocelli, Gheorghe Zamfir și de Loredana.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter