Animale: Aşa câine, aşa stăpân. Ce rasă ţi se potriveşte?

De Lumea Femeilor, pe

Nu degeaba se spune că este cel mai bun prieten al omului. Fără să vrem, suntem atraşi de rasa canină care reflectă, într-un fel sau altul, personalitatea noastră.

GOLDEN RETRIEVER

Îţi place să faci multă mişcare, motiv pentru care ţi-ai ales un câine care să poată să ţină
pasul cu tine. Acorzi o foarte mare atenţie dietei, eşti conştientă că numai adoptând o alimentaţie bogată în fructe şi legume proaspete, te va menţine într-o formă de zile mari. Datorită acestui stil de viaţă, felul în care arăţi „nu trădează” vârsta pe care o ai.

CANICHE

Eşti o persoană echilibrată, nimic nu pare să-ţi tulbure liniştea. În secolul acesta al vitezei, tu pari să vii din altă epocă. Surprinzi pe toată lumea cu modul tău calm de a aborda lucrurile, chiar şi în situaţiile-limită. Loială şi de nădejde, prietenii ştiu că vor găsi la tine întotdeauna un sfat bun.

CIOBĂNESC

Ori de câte ori simţi că cineva încearcă să-ţi pună coarne, devii agresivă şi îi pui la punct. Câteodată te ia valul şi ai impresia că toată lumea trebuie să îţi dea dreptate. Din păcate, însă, principiul „cine nu-i cu mine, e împotriva ta” nu-ţi va aduce decât probleme.

ŞORICAR

Curioasă din fire, eşti mereu în căutarea unor mistere nedesluşite. Ai bagajul întotdeauna pregătit, fiindcă îţi place să călătoreşti foarte mult. Nu te uiţi la bani când vine vorba despre organizarea unei excursii ca la carte. Munceşti din greu şi toate economiile tale se duc în această direcţie.

YORKSHIRE TERRIER

Eşti sociabilă şi te „infiltrezi” uşor în grupuri noi. Munca de birou este o corvoadă pentru tine, ţi se potrivesc slujbele în care calităţile tale de orator sunt puse în valoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter