Braşovul este „Oraşul de vis” din România

De Unica.ro, pe

Proiectul original lansat de www.evz.ro pe 6 aprilie a ajuns la final. Cititorii au ales Braşovul drept oraşul cu cele mai bune condiţii de trai oferite locuitorilor.
Evz.ro a dorit să simplifice răspunsul la întrebarea „în ce oraş din România e mai bine să trăieşti” şi a oferit cititorilor provocarea de a se implica în acest proiect unic.

EVZ revine cu promisiunea de a continua să urmărească de aici înainte schimbările care se produc în aceste oraşe şi modul în care evoluează. Proiectul „Oraşul de vis” este începutul realizării unei hărţi a României, care ne va spune cu exactitate, pe informaţii actuale şi având ca sprijin opinia locuitorilor oraşelor, unde se trăieşte mai bine, ce probleme au oraşele şi care este reacţia autorităţilor.

Aproape 80.000 de români au participat activ la aceasta campanie. Au acordat voturi de popularitate, au evaluat oraşele şi au trimis fotografii din oraşele lor, majoritatea fiind incluse în fotoreportaje inedite.

În campania „Oraşul de vis” au fost alese 15 oraşe, cele mai mari după numărul de locuitori (cu peste 150.000 de locuitori): Arad, Bacău, Braşov, Brăila, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Timişoara şi Bucureşti.

Citeşte continuarea articolului pe evz.ro!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro