Cazuri ciudate de reîncarnare. Citeşte poveştile incredibile

De Diana Zagrean, pe

Citeşte poveştile incredibile ale oamenilor care susţin că s-au reîncarnat. Deşi sună ciudat şi misterios, reîncarnare este un subiect tot mai discutat şi anumite cazuri şi poveşti par să susţină teoriile mai mult sau mai puţin ştiinţifice. Îi crezi?

Cameron Macaulay, băieţelul care a trăit pe insula Barra în altă viaţă

Cameron Macaulay este unul dintre copiii care vorbeşte cu uşurinţă despre viaţa lui trecută.
„Am căzut printr-un fel de gaură şi am ajuns aici”, povestea micuţul în 2005, pe când avea doar 5 ani.
Deşi abia începea să cunoască viaţa, micuţul din Glasgow povestea cu lux de amănunte viaţa lui de pe insula Barra, la 320 de kilometri de tot ce cunoscuse vreodată.
El vorbea despre mama lui din Barra, de tatăl lui pe care îl chema Robertson, de câinele familiei, casa în care locuiau, cu vedere la mare şi avioanele care aterizau „nu pe pistă, ci pe plajă”.
În 2006, un cunoscut psihiatru-pediatru a realizat un documentar despre băiatul cu două vieţi şi l-a dus pe insula Barra. Atât familia, cât şi doctorul au fost surprinşi să găsească totul aşa cum povestea micuţul. Reacţia lui când şi-a văzut vechea casă, din altă viaţă o puteţi vedea în versiunea video, de mai jos.

Alan John Miller şi „Maria Magdalena”

Un fost IT-ist din Australia adună tot mai mulţi adepţi, fiind convins (şi convingător) că este reîncarnarea lui Iisus Hristos.
Partenera lui tocmai a descoperit că este reîncarnarea Mariei Magdalena, ceea ce face totul mult mai credibil pentru cei câteva sute de adepţi.
Amândoi susţin că îşi amintesc vremurile bune când făceau minuni în Galileea şi chiar momentul tragic al crucificării.
Deşi pare greu de crezut, povestea bărbatului adună câte 150 de adepţi la fiecare seminar. Vezi video cu el şi „Maria Magdalena” cum discută cu un psiholog specialist în demitizarea cultelor şi sectelor.


Citeşte mai departe despre oameni care au amintiri din altă viaţă şi sunt convinşi că sunt reîncarnaţi, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter