Ce a descoperit un bărbat pe contul de Facebook al soției sale

De Unica.ro, pe
Un bărbat din Georgia, SUA, a făcut o descoperire șocantă după ce soția lui și-a uitat deschisă aplicația de Facebook. Nu a bănuit nicio clipă ce adevăr crunt ascundea femeia, de aproape un an. 

Seth Megow, în vârstă de 34 de ani, și soția lui s-au căsătorit pe vremea când aveau 19 ani. Erau tineri, dar își doreau să fie împreună și o vreme au fost foarte fericiți, după cum a mărturisit bărbatul. De-a lungul anilor, cei doi au devenit părinții a patru copii, dar după ultima sarcină, lucrurile au început să se schimbe.

familie facebook

Pe Facebook, soția lui ascundea un adevăr șocant

Deși a văzut că soția lui, Crissy, își schimbase atitudinea, Seth nu a bănuit despre ce era cu adevărat vorba. Aceasta a început să lipsească tot mai mult de acasă și să își schimbe parolele de pe rețelele de socializare, dar într-o zi a uitat să-și închidă contul de Facebook, potrivit libertatea.ro.

Când a intrat pe profilul ei, bărbatul a descoperit că mama copiilor lui îi era infidelă de aproape un an. A fost șocat să citească toate mesajele care dezvăluiau aventurile femeii.

„În acel moment, mi-am dat seama de gravitatea lucrurilor. S-au întâmplat multe lucruri. Explicația ar putea fi că ea a suferit de depresie postnatală și s-a luptat cu abuzul de substanțe, lucruri care ar fi putut duce la gestul ei”, a spus bărbatul.

Deși soția lui plecase de acasă, o perioadă a sperat ca lucrurile între ei să se rezolve și nu a putut spune nimănui ce trăia de fapt până a fost sigur că nu se mai poate repara nimic. Până la urmă au divorțat, iar el le-a acordat toată atenția celor patru copii, pe care a decis să îi crească singur.

„În ciuda lucrurilor prin care au trecut, copiii privesc cu optimism lumea. Sunt mândru de asta„ a mai spus Seath Megow.

Sursă foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter