Ce înseamnă să faci parte din echipa de medici care au ajutat-o pe Kate Middleton să nască

De Amelia Matei, pe
Cum naște o prințesă? Cu ajutorul unei echipe formată din 20 de medici, care au supravegheat-o atent pe toată durata sarcinii. Prințul William și Kate Middleton au organizat recent o petrecere în grădina Palatului Buckingham în cinstea medicilor care au ajutat la nașterea Prințului George și a Prințesei Charlotte.

Citește și – De ce își îmbraca Kate Middleton copiii cu aceleași haine

Doi dintre ei au vorbit cu jurnaliștii, dezvăluind cum a decurs întregul proces. Potrivit revistei People, ambele nașteri au implicat o „armată” de medici, care au întrerupt definitiv consumul de băuturi alcoolice cu luni bune înainte de fiecare naștere a Ducesei de Cambridge.

Tiong Ghee Teoh, unul dintre medicii obstetricieni ai lui Kate Middleton, a declarat că face parte din staff-ul format din 20 de specialiști, care au participat atât la venirea pe lume a Prințului William, în 2013, cât și a Prințesei Charlotte, în 2015.

„În cazul în care ceva ar fi mers prost, aveam o echipă de oameni din fiecare specialitate”, explică Teoh. „Toată echipa de medici a jurat să păstreze secret orice detaliu legat de sarcina lui Kate. Echipa de medicii se întâlnea cu ea o dată pe lună pentru a vorbi despre evoluția sarcinii și pentru a se pregăti pentru orice situație”, a adăugat medicul obstetrician.

Kate Middleton a născut la spitalul St. Mary din Londra, acolo unde au venit pe lume și Prințul William și Prințul Harry.

Echpa medicală a Ducesei de Cambridge a fost formată din: doi obstetricieni, trei moașe, patru medici chirurgi, doi asistenți medicali, patru medici pediatri, un tehnician de laborator pentru analizele de sânge și trei manageri de spital.

Echipa de specialiști a trebuit să fie la dispoziția Ducesei cu trei luni înainte de fiecare naștere, motiv pentru care au trăit aproape ca niște călugări în tot acest timp. „Nu știai niciodată când vei fi chemat”, explică Johanna Bray, unul dintre medicii anesteziști, care au asistat-o pe soția Prințului William la nașteri. „Dacă erai la o petrecere, trebuia să ai întotdeauna cheile de la mașină la îndemână. Era exclus să consumi alcool”, a adăugat ea.

Citește și – Cum o strigă nepoții pe Regina Elisabeta în privat

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter