Cerbul de Aur 2018: Cine vor fi prezentatorii Festivalului

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 24 iulie 2018, 16:33
Cerbul de Aur 2018: Cine vor fi prezentatorii celui mai mare festival internațional de muzică organizat în România și ce artiști vor urca pe scena amplasată în Piața Sfatului din Brașov.

Festivalul „Cerbul de Aur” 2018 se va desfășura în perioada 29 august – 2 septembrie, iar în competiție au fost înscriși 111 artiști din 22 de țări precum Italia, Suedia, Marea Britanie, San Marino, China, Turcia, Germania sau Moldova. La aniversarea a 50 de ani de la prima ediție, pe lista de invitați ce vor susține recitaluri pe scena festivalului se află Andra, Delia, Horia Brenciu, Loredana și mulți alții, conform anunțului făcut de TVR, citat de PaginadeMedia.

Eevnimentul va începe cu o gală aniversară românească la care vor participa premianţii şi trupele din ediţiile anterioare, urmată de două zile de concurs. Seara a patra a Festivalului va fi seara de gală, în care câștigătorii concursului vor fi premiați, și se va încheia cu recitalurile invitaților.

Ediția din acest an va fi prezentată de modelul Mădălina Ghenea (29) și de actorul italian Gabriel Garko. Cei doi au mai fost parteneri de scenă și la festivalul de la Sanremo din 2016, conform sursei citate.

madalina ghenea si gabriel garko

Gabriel Garko, în vârstă de 46 de ani, a fost declarat cel mai frumos bărbat din țara lui natală după ce a câștigat o ediție a concursului Mister Italia în 1991. Debutul în actorie a venit în 1995, când a jucat pentru prima oară într-o telenovelă.

Prima gală a Festivalului Internațional „Cerbul de Aur” a început pe 5 martie 1968. După cele trei ediții care au urmat celei de debut, a urmat o pauză de 21 de ani. Ultimul an în care s-a organizat festivalul a fost în 2009.

Citește și: 

Martina Hingis s-a măritat pentru a doua oară. Cum a arătat în rochie de mireasă

Viitoarea cumnată a lui Meghan Markle, arestată. Care a fost motivul

Sursă foto: hepta.ro/ shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter