Cine a câștigat concursul Miss Holocaust 2018? Printre participante a fost și o doamnă născută în România

De Ioana Tătaru, pe

 

Cea de-a şasea ediţie a concursului de frumuseţe Miss Holocaust a fost câştigată, duminică seară, de Tova Ringer, o doamnă în vârstă de 93 de ani! Potrivit Reuters, la acest concurs a participat și o doamnă născută în România.

Competiția Miss Holocaust este organizată anual în Haifa, concurs la care participă femei care au supraviețuit lagărelor de concentrare naziste. Câștigătoarea de anul acesta se numește Tova Ringer, o doamnă de origine poloneză, care și-a pierdut ambii părinți, patru surori și o bunică în lagărul de la Auschwitz.

Miss Holocaust 2018

Cea mai tânără participantă la Miss Holocaust 2018 este născută în România

Anul acesta au fost 12 concurente, iar cea mai tânără participantă a fost o doamnă în vârstă de 74 de ani, născută în România. Participantele au fost machiate și coafate de specialiști înainte de a urca pe podiumul concursului, au relatat spectatorilor și membrilor juriului diverse povești personale și au descris felul în care au reușit să supraviețuiască Holocaustului.

Doamna machiata la Miss Holocaust

Lansarea acestui concurs a generat de-a lungul timpului dezbateri aprinse. Competiția a fost iniţiată de Izabella Grinberg, psihiatru geriatru şi de Shimon Sabag, director al Centrului de asistenţă pentru supravieţuitorii Holocaustului. Potrivit experţilor, aproximativ 200.000 de supravieţuitori ai Holocaustului trăiesc în prezent în Israel.

Citește și: Tânără cu handicap, jignită după ce a ajuns în finala Miss Italia. Replica ei este genială

O cântăreață de operă a câștigat Miss America. Cum arată tânăra

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter