Cine sunt frații vitregi ai Prinților William și Harry

De Amelia Matei, pe
Înainte să divorțeze pentru a putea fi cu Prințul Charles, Camilla Parker-Bowles a fost căsătorită cu ofițerul de cavalerie Andrew Parker Bowles, un apropiat al Familiei Regale Britanice. Cei doi s-au căsătorit în 1973 și au împreună doi copii – Laura Rose  (39 ani) și Tom Parker Bowles (42 ani).

La rândul lor, Laura și Tom au făcut-o bunică pe Camilla, dăruindu-i trei nepoți.

Așadar, Prințul Harry și Prințul William sunt frați vitregi cu Laura și Tom, chiar dacă aceștia din urmă se țin departe de evenimentele Familiei Regale. Cu toate acestea, Prințul Charles îi îndrăgește și îi vizitează constant. Mai mult, fiica Laurei, Eliza, a fost una dintre domnișoarele de onoare la nunta Prințului William cu Kate Middleton.

Născută pe 1 ianuarie 1978, Laura Rose este co-fondator al unei galerii de artă din Londra. S-a căsătorit în 2006 cu Harry Lopes și au împreună o fiică, Eliza.

Fratele ei, Tom Parker Bowles, născut pe 18 decembrie 1974, este critic culinar și deține unul dintre cele mai  renumite restaurante din Londra. Este căsătorit din 2005 cu Sara Buys și au împreună doi copii.

Citește și – Replica Prințesei Diana pentru Camilla Parker, după ce a aflat că este amanta soțului ei

Citește și – 10 lucruri pe care nu le știai despre Camilla, soția prințului Charles

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter