Un băiețel de cinci ani a scris o carte pentru a-i ajuta pe copii să treacă peste stresul pandemiei

De Unica.ro, pe
Un băiețel de numai cinci ani a reușit să scrie o carte despre propriile lui experiențe din timpul pandemiei, cu scopul de a-i ajuta și pe alți copii să rămână pozitivi.

Wade Williams este un băiețel din statul Georgia, din Statele Unite ale Americii, după cum arată CNN. Când a început pandemia, Wade a avut mai multe întrebări și nelămuriri – însă cea mai mare a fost legată de ce poate face pentru a ajuta.

„Totul a început spunând: tată, chiar vreau să ajut”, a povestit Joshua Williams, tatăl lui Wade. „Chiar vreau să ajut oamenii”. Astfel, cu ajutorul tatălui, Wafe a reușit să publice o carte pentru copii intitulată „Wade Through the Pandemic”, în speranța că le va putea oferi și altor copii încredere și speranță, pentru a nu lăsa pandemia să aibă un impact atât de mare asupra vieții lor.

În carte, Wade vorbește despre mai multe momente importante prin care a trecut în timpul pandemiei – de la faptul că nu a mai putut merge la școală și nu s-a mai văzut cu prietenii și până la greutățile prin care a trecut bunica lui când s-a infectat cu coronavirus și cum a reușit sora lui să nască în condițiile actuale.

„Acesta a fost singurul nostru scop de a scrie această carte”, a zis tatăl lui Wade. „Doar pentru a informa ceilalți copii. Știm că este un moment dificil. Nu spunem că totul este perfect, pentru că nu este. Dar va fi bine”.

Cartea a fost publicată pe 2 octombrie și acum este listată în Top 100 al cărților pentru copii de pe Amazon Best Sellers, conform Libertatea.

Foto: Charisse Graham

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter