Cum a fost la workshopul „Idei pentru masa de Paști”

De Revista Unica, pe
Intitulat "Idei pentru masa de Paști", workshopul organizat de Unica împreună cu centrul comercial Parklake a adunat zeci de cititoare ale revistei pentru a aflat o mulțime de trucuri interesante de la invitații speciali ai evenimentului.

Joi , 15 martie, în jurul prânzului, atriumul centrului Comercial Parklake s-a animat de discuții datorită celor prezenți la workshopul „Idei pentru masa de Paști”, realizat de revista Unica. Cititoarele înscrise la eveniment s-au întâlnit cu chef Nicolai Tand, cu arhitecta Miruna Ardelean și cu designerul floral Dora Claudia Oprina, de la care au aflat o mulțime de lucruri interesante despre meniurile pascale, despre cum își pot aranja frumos masa de sărbători și despre cum să utilizeze florile pentru a aduce natura de primăvară în casele lor.

Cititoarele au câștigat și premii la tombolă, iar la final toți partipanții au primit cadouri din partea Parklake (vouchere de cumpărături) și Unica (reviste și bijuterii).

Idei pentru masa de Paști de la Chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand, proprietarul restaurantelor „La Cantine de Nicolai” și „Nicolai”, dar și jurat în emisiunea „Ie, Românie” difuzată în prezent la Antena 1, a vorbit într-un stil savuros despre tot felul de preparate care pot fi realizate pentru sărbătoarea de Paști, neomițând nici pe cele tradiționale, pe care le cunoaște din copilăria petrecută în Maramureș, dar nici pe cele din gastronomia internațională.

De exemplu, el ne-a sugerat să asociem carnea de miel cu cuscus și cu condimente orientale, așa cum fac arabii, deoarece gustul este delicios. Nicolai a oferit inclusiv sugestii pentru o masă de Paște vegetariană și a răspuns cu răbdare și umor numeroaselor întrebări venite din public.

Arhitecta Miruna Ardelean despre cum împrospătăm aspectul casei de Paști

Miruna Ardelean, arhitectă cu peste 15 ani de experiență în designul interior și trainer la Atelierele Ilbah, unde a avut mii de cursanți, a ținut să ne reamintească de faptul că Paștele este o sărbătoare de familie, așa că, pentru a marca momentul, e bine să ne înfrumusețăm căminul, nu doar să facem curățenie și atât. Putem schimba câteva elemente care să ofere un aspect nou și proaspăt locuinței noastre – câteva perne noi sau o culoare nouă de draperie, dar mai ales aranjarea unei mese frumoase.

Miruna Ardelean la workshop Unica

Arhitecta Miruna Ardelean a exemplificat aranjarea mesei festive folosind obiecte de decor și veselă de la Meli Melo Deco.

Miruna a și exemplificat acest lucru, folosind decorațiuni pascale, tacâmuri și veselă oferite de Meli Melo Deco, magazin aflat în centrul comercial Parklake, amenajând o superbă masă chiar în fața cititoarelor.

Designerul floral Dora Oprina a realizat un aranjament floral în numai câteva minute

Uneori, când vezi cât de frumoase sunt aranjamentele florale, îți închipui că sunt extrem de greu de realizat. Nu se întâmplă așa de fiecare dată, iar designerul floral Dora Claudia Oprina, proprietara dorabloom.ro, ne-a demonstrat acest lucru la workshopul „Idei pentru masa de Paști”.

Dora Oprina la workshop unica

Designerul floral Dora Oprina a demonstrat live cât de ușor putem și noi pregăti un aranjament floral pentru masa de Paști.

Dora Oprina ne-a îndemnat să folosim orice floare de primăvară pentru a înveseli casele noastre și ne-a explicat și demonstrat cum să asociem florile cu materiale naturale  și la îndemână (iarbă, crenguțe, iederă, sfoară, sticlă, ouă de prepeliță ș.a.) pentru a realiza aranjamente florale de efect.

Tot de la Dora am aflat cum putem păstra florile proaspete mai mult timp, dar și că putem oferi gazdei, ca musafiri, un aranjament sub forma unui terariu.

extragere tombola workshop unica

Cei trei invitați speciali ai evenimentului au extras biletele de tombolă prin care s-au putut câștiga aranjamente florale oferite de dorabloom.ro și obiecte de decor de la Meli Melo Deco.

La finalul evenimentului, designerul de la dorabloom.ro a oferit trei aranjamente florale drept premii la tombolă, cărora li s-au adăugat alte trei premii, oferite de Meli Melo Deco.

cadouri la workshop unica

Noul eveniment realizat de Unica împreună cu Parklake și Meli Melo Deco s-a bucurat de succes.

Toate cititoarele prezente au primit la plecare cadouri din partea Parklake și Unica.

Sursa foto: Vlad Chirea

Citește și:

Agenda frumuseții. Cum a fost la Atelierele de Idei Unica din 1 martie 2018

Rețete: meniu raw-vegan complet de Paște

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter