Cum a reacționat un bunic, după ce nepotul râzgâiat a început să țipe în magazin

De Amelia Matei, pe
O femeie într-un supermarket l-a urmărit pe un bunic care venise la cumpărături împreună cu nepotul lui de trei ani. Pentru ea era destul de evident că cel mic era din cale afară de răsfățat, având în vedere că nu își asculta deloc bunicul, țipa încontinuu că vrea ciocolată, biscuiți, bomboane și nu mai voia să plece din raionul de dulciuri. 

Între timp, bunicul își vedea de treabă spunând cu o voce controlată: ,,Ușurel, William, nu mai stăm mult. Ușor, băiatule.”

După ce copilul și-a ieșit iar din fire, femeia îl aude pe bătrân spunând calm: ,,Este în ordine, William, încă vreo două minute și vom pleca de aici. Mai rezistă puțin, băiatule.”

Ajunși la casa de marcat, copilul răsfățat a început să arunce obiectele afară din coșul de cumpărături, iar bunicul i-a spus iar, pe un ton controlat, ,,William, William, calmează-te, băiete, nu te supăra. Ajungem acasă în 5 minute. Stai liniștit, William”.

Extrem de impresionată, femeia continuă să îi urmărească pe cei doi și în afara magazinului, unde bunicul bagă cumpărăturile și pe băiat în mașină.

Femeia i-a spus bătrânului: ,,Știu că nu este treaba mea, dar ați fost uimitor acolo. Nu știu cum ați reușit. În tot timpul v-ați păstrat calmul și, indiferent de cât de enervant a devenit copilul, dumneavoastră îi tot repetați, păstrându-vă calmul, că totul va fi bine. William este foarte norocos să vă aibă ca bunic”.

,,Mulțumesc”, i-a răspuns bunicul. ,,Dar eu sunt William. Numele râzgâiatului din mașină este Kevin”.

Citește și – Cel mai amuzant schimb de replici dintre un tată și băiatul său. Ce i-a răspuns când l-a anunțat că va fi bunic

Citește și – Cadoul emoționant pe care un bunic i l-a făcut nepoatei sale la vârsta majoratului. Ce a strâns pentru ea timp de trei ani

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter