Cum arată grădinița la care merge Prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 18 ianuarie 2018, 18:20
Așa cum au anunțat Ducii de Cambridge înainte de Crăciun, începutul lui 2018 avea să vină cu schimbări în viața micuței Charlotte, care a început grădinița pe 4 ianuarie. Prințul William și Ducesa Kate au însoțit-o pe în prima zi de grădiniță pe mezina, care urmează să împlinească 3 ani în luna mai 2018.

Pozele cu micuța prințesă în prima ei zi de grădiniță au făcut înconjurul lumii. Toată lumea a admirat-o pe fetiță, însă puțini cunosc povestea pantofiorilor pe care i-a purtat. Ei au fost aleși de bunica pe care nu a cunoscut-o niciodată, prințesa Diana. Primul care i-a purtat a fost prințul Harry, unchiul lui Charlotte, pe când avea doi ani. Vezi pozele cu Harry încălțat cu aceiași pantofi roșii.

Cum arată grădinița la care merge Prințesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge

Spre deosebire de fratele ei mai mare, George, care a mers grădinița Montessori, Charlotte a fost înscrisă la Willcocks Nursery School din Kensington, aflată în apropiere de reședința familiei, care locuiește acum la Palatul Kensington.

Potrivit presei britanice, toți copiii care frecventează cursurile Willcocks Nursery School vor învăța limba franceză și vor face, pe lângă alte activități, cursuri de olărit și de poezie.

„Suntem încântaţi că Ducele şi Ducesa de Cambridge au ales Willcocks Nursery School pentru Prinţesa Charlotte”, au declarat reprezentanţii creşei londoneze.

Printesa Charlotte a inceput gradinita 1

Într-un mesaj publicat pe site-ul creşei, care a primit calificativul „remarcabil” din partea inspectorilor guvernamentali, reprezentanţii acestei instituţii de învăţământ spun că şcoala este una tradiţională, care „se străduieşte să îşi menţină etosul în privinţa standardelor înalte, a excelenţei şi a bunelor maniere”. Taxa de acces este de 3.050 de lire sterline pe semestru pentru cursurile de dimineaţă şi de 1.800 de lire sterline pe semestru pentru programul de după-amiază.

Printesa Charlotte a inceput gradinita 2

Printesa Charlotte a inceput gradinita 3

În aprilie, Ducii de Cambridge urmează să devină părinți pentru a treia oară.

Citește și – Care sunt regulile pe care trebuie să le respecte o prințesă

Citește și – Motivul pentru care Prințul George merge mereu de mână cu tatăl său, iar Prințesa Charlotte în brațele mamei

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter