Cum va fi vremea joi, 11 iulie 2019

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 10 iulie 2019, 12:35
Un val de aer rece continuă să influențeze temperaturile din țara noastră, astfel că maximele se vor menține sub normalul acestei perioade. Iată cum va fi vremea joi, 11 iulie 2019. 

Vremea va fi în continuare răcoroasă în majoritatea regiunilor, anunță ANM. Maximele vor fi cuprinse între 18 și 27 de grade Celsius, iar minimele între 8 și 17 grade. Se vor mai semnala și perioade de instabilitate atmosferică, spun meteorologii.

Cum va fi vremea joi, 11 iulie 2019

Joi, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare accentuate, în special în regiunile nordice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte. Se vor semnala ploi de scurtă durată și posibile descărcări electrice.

Vântul va avea ușoare intensificări în regiunile estice, sud-vestice, centrale și la munte, mai ales în zonele de creastă.

Maximele se vor încadra între 19 și 28 de grade, iar minimele între 5 și 17 grade Celsius.

Cum va fi vremea în București

Vremea în București va fi în general frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil și mai mult senin pe timp de noapte. Media temperaturilor diurne se va situa în jurul valorilor de 27 – 28 de grade Celsius, iar minimele se vor încadra între 14 și 15 grade. Condiții de ploaie vor fi doar la orele prânzului.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter