Cum va fi vremea miercuri, 10 iulie 2019

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 10 iulie 2019, 12:16
Vremea va fi în general instabilă în majoritatea teritoriului, mai ales după orele amiezii. ANM anunță și averse ce pot lua caracter de vijelie în unele zone. 

Vremea miercuri, 10 iulie 2019. Cerul va fi variabil, dar se vor semnala înnorări temporar accentuate după-amiaza și pe parcursul nopții, mai ales în zona montană, precum și în sud și sud-est. ANM anunță că în aceste regiuni vor fi și averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Local, cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

În restul regiunilor, aceste fenomene meteo se vor semnala izolat. Vremea va fi destul de răcoroasă în majoritatea zonelor, astfel că maximele vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade.

Cum va fi vremea în București

În București, în zilele următoare vremea va fi răcoroasă și în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și pe parcursul zilei se vor manifesta averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Media temperaturii maxime se va situa în jurul valorii de 25 de grade Celsius, iar minima va fi de 14 – 15 grade.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter