De ce a renunțat Kate Middleton să mai poarte inelul de logodnă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 18 ianuarie 2018, 13:37
Ducesa de Cambridge a fost recent la spitalul Great Ormund Street din Londra pentru a-i vizita pe copiii internați aici, ocazie cu care jurnaliștii au putut observa un detaliu nemaiîntâlnit până acum la ea.

Kate Middleton s-a afișat în public fără celebrul inel de logodnă din safir, simbol al uniunii maritale cu Prințul William și care a aparținut cândva Prințesei Diana. Care este motivul?

Lipsa inelului din aur de 18 karate, ornat cu o piatră de safir de 12 karate, se datorează faptului că este însărcinată. În timpul sarcinii, femeilor li se umflă mâinile, în special încheieturile, astfel că medicii le recomandă să nu mai poarte brățări sau inele care să obstrucționeze circulația sângelui.

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, soția Prințului William resimte disconfortul provocat de bijuterii. Și asta pentru că pe măsură ce copilul crește, uterul pune presiune pe vasele de sânge din pelvis. Prin urmare, circulația sanguină încetinește, presiunea sângelui prinsă în capcană contribuie la retenția apei în organism de la picioare și glezne.

Kate Middleton urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil al său în luna aprilie a acestui an. Ducii de Cambridge  mai au doi copii, pe Prințul George (4 ani) și pe Prințesa Charlotte (2 ani).

Citește și – Cum reușește Kate Middleton să reziste ore în șir pe tocuri, chiar și când este însărcinată

Citește și – Inelul cu safir al Prințesei Diana îi aparținea prințului Harry. Cum a ajuns să-l poarte Kate Middleton

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter