De ce George Clooney nu îl poate juca pe James Bond

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 15 martie 2019, 17:19
George Clooney s-a eliminat singur din lista potențialilor actori care l-ar putea juca pe James Bond și a explicat de ce nu ar avea cum să intre în pielea agentului 007.

Arăt ca bunicul lui James Bond”, a glumit Clooney într-o intervenție live la emisiunea Good Morning Britain, vineri dimineață.

De asemenea, el a cerut producătorilor seriei „James Bond” să îl angajeze pe Idris Elba pentru acest rol.

Vă voi spune asta, deși am mai spus-o înainte, o voi face din nou – Idris Elba ar trebui să fie Bond”, a precizat actorul.

Este elegant și chipeș, ar trebui să fie Bond. Sunt șocat că nu i l-au oferit până acum, el este omul potrivit”, a explicat George Clooney.

Pe de altă parte, Idris Elba a strivit orice speranțe de a-l vedea ca agentul 007, după ce a sugerat că nu este interesat de rolul iconic, întrucât nu își mai dorește să joace persoanje care să îl „definească”.

Bond este una dintre cele mai mari francize din lume și din acest motiv, oricine ajunge să îl joace, îl trăiește. Ești acel personaj și cunoscut ca acel personaj timp de mulți, mulți ani. Am creat personaje care pot conviețui alături de Idris. Nu unele care să mă preia cu totul și care să mă definească per total”, a declarat Idris Elba pentru Event magazine.

Noul film din seria „James Bond”, va fi lansat în cinematografe pe 8 aprilie 2020.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter