Dj Bobo promite show la Timișoara : ,,Prima amintire legată de România este concertul lui Michael Jackson”

Mai puțin de două luni ne despart de cel mai mare festival retro din Europa care va avea loc în Timișoara, în perioada 1-3 mai, pe stadionul ,,Dan Păltinișanu”.

Show-ul aflat la cea de-a doua ediție aduce și în acest an, în România, cele mai importante nume care au marcat muzica anilor ’80-’90. Din lineup-ul pentru Diskoteka 2020 nu lipsesc No Mercy, Technotronic, Londonbeat, Snap, Nana sau Las Ketchup.

Celebrul Dj Bobo aduce la Diskoteka 2020 show-ul său Kaleidoluna. Acesta a povestit, recent, că România este tara care l-a impresionat cel mai mult dupa anii 90 și că abia așteaptă să urce pe cea mai mare scenă construită vreodată în România.

DJ Bobo: ,,Prima oară am vrut să vin în România în urmă 30 de ani”

Imaginile cu show-ul lui Michael Jackson la București s-au văzut în toată lumea, iar mulți dintre artiștii de top și-au dat seama, atunci, că publicul din România știe să se distreze:  „În anii ’90, Romania era o ţară abia ieşită dintr-un comunism feroce. A venit momentul in care România era transformată de Michael Jackson, pentru câteva ore, în kilometrul 0 al lumii. Pentru români, Michael Jackson a însemnat recuplarea la restul lumii. Pentru ceilalţi, dovada că România există cu adevărat.Recunosc, atunci a fost pentru prima oară când m-am gândit să vin în România.”, a povestit artistul

Cunoscut drept DJ Bobo, Peter René Baumann  s-a născut la 5 ianuarie 1968 în Elveţia. El nu a făcut carieră doar ca solist, ci este cunoscut în întreaga lume drept compozitor, dansator şi producător de succes. Melodiile sale au făcut furori şi la noi în ţară la începutul anilor ’90, dar în special în Germania şi Elveţia.DJ Bobo a vândut 14 milioane de albume în întreaga lume şi a lansat zece albume de studio, precum şi câteva compilaţii de albume, în care a inclus hiturile sale anterioare într-un format reprelucrat.

Pentru ediția 2020, abonamentele au prețuri care pornesc de la 280 de lei și pot fi achiziționate exclusive de pe site-ul evenimentului www.diskoteka.ro.

Foto – Wikimedia Commons

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter