Evenimentele perioadei 21-27 august 2017 în București

De Monica Cismaru, pe
Iată care sunt câteva dintre evenimentele de neratat în Capitală, din perioada 21-27 august 2017.

 

Luni, 21 august

  • Concert Bucharest Manouche Society la Grădina Floreasca – Apus Acustic 21, de la ora ora 19.30. Originar din suburbiile Parisului ale anilor ‘30, „Manouche”, acest stil distinct și energic, a fost creat de către legendarul chitarist Django Reinhardt. Muzicienii de la „Bucharest Manouche Society” vor prezenta într-un mix echilibrat între tradiţional şi modern, melodii mai mult sau mai putin cunoscute publicului bucureștean, precum „Minor Swing”, „J’Attendrai”, sau „Lady Be Good”.
  • Seara de Astronomie: Cerul în lumina invizibilă – cu Adrian Șonka, astronom: de la 19.30, la Journey Pub.
  • „Ghici cine intră pe fereastră!“ se joacă la Green Hours Jazz Café, de la 19:30. După Pierre Souvi; cu: Alina Tofan și cu Iulia Cristescu / regia: Iuliana Gavril.

 

Marți, 22 august

  • Începe Undercloud – Festival de teatru independent (de orice) – 22 august, ora 18:00 – 31 august, ora 18:00. Se împlineşte un deceniu de când UNDERCLOUD, primul festival de teatru independent din România, se desfăşoară în fiecare vară, în Bucureşti, la  Arcub-Gabroveni.
  • Maria Callas – La Divina se joacă la ArCuB (Undercloud), de la ora 22:00. Distribuție: Victoria Cociaş, Andreea Măcelaru Șofron, Mihai Vărtosu, Daniel Madia, Ruxandra Urdăreanu, Dominic Vârtosu. Regie: Radu Gabrea.
  • Filme în sufragerie – „Laurence Anyways” (2012, Xavier Dolan) la Beat Bar Umanist, de la ora 20:00. Înainte de film vă puteți delecta cu infuzii de jazz, iar după, de răcorea unei grădini, la un pahar de vorbă, sub influența poveștii la care ați fost martori.

 

Miercuri, 23 august

  • I.O. N.A se joacă la Godot Café Teatru, de la ora 20.00. Regia: Danni Ionescu,  Scenografia: Raluca Alexandrescu. Cu: Adrian Loghin
  • Festivalul Internațional Vară Magică ediția a VI-a se va desfășura în perioada 5 iulie-23 august (în zilele de miercuri), la Ateneul Român. Azi: Orchestra Naţională de Tineret a Olandei, de la 19:30.
  • Concert Marius Matache – Insurecția muzicii cu versuri multe, de la ora 20:00. 23 august e o zi importantă din punct de vedere istoric. O seară pe terasa ceainăriei GreenTea cu muzici faine, cu piese de suflet.

 

Joi, 24 august

  • „Crimă la Howard Johnson“ se joacă la Teatrul Roșu (The Hub), de la ora 20:00. După Ron Clark şi Sam Bobrick. Distribuţia: Marius Gîlea (cunoscut pentru rolul din „Soț de vânzare”), Alexandra Ioniţă, Conrad Mericoffer (regizor „First date”).
  • Pop-up Dinner R Ă D Ă C I N I –  prima cină pop-up dintr-o serie curatoriată de Therapy, care vrea să actualizeze percepția asupra „românescului”. Dincolo de sarmalele și caltaboșii cu care nu ne asociem cu toții, la Therapy bucătăria românească contemporană este plină de surprize, interpretări și preparate care îi pot satisface chiar și pe cei mai pretențioși. Prețul festinului este de 120 de lei/persoană și include chiar și surprize pentru acasă. Rezervare la telefon 0744 334 777.
  • Music Nights @Bucuresti Mall – Vitan. Şi ce dacă nu e weekend? Ne bucurăm de serile lungi de vară şi în timpul săptămânii la Bucureşti Mall, unde am pregătit petreceri cu sesiuni de muzică live în fiecare marţi şi joi, în perioada 18 iulie – 7 septembrie. Azi, de la 18:30.

 

Vineri, 25 august

  • Caravana Metropolis – Cinema în aer liber. În perioada 15 august – 17 septembrie se organizează cea de-a V-a ediție a evenimentului „Cinema în aer liber”. Cele mai bune filme ale anului vor putea fi urmărite timp de cinci săptămâni pe Insula Artelor din Parcul Titan. Azi, de la ora 21:00, „Despre trup și suflet“.
  • Festivalul Înghețatei Artizanale – Parcul Herăstrău,zona restaurantului Pescăruș.  25 – 27 august 2017, ora 17:00. Prima ediţie a Festivalului Înghețatei Artizanale. Scopul festivalului este promovarea consumului de inghetata preparată din ingrediente naturale dar şi prezentarea celor mai cunoscuţi şi gustoşi gelatieri existenţi pe piaţa de profil.
  • „Cine iubeste, plătește“ se joacă de la 18:30, la Godot Cafe Teatru. Distribuție: Mădălina Ciotea, Alexandru Ion, Vero Nica.

 

Sâmbătă, 26 august

  • Seară Grecească la Berăria H, de la ora 20:00/. Intrarea este liberă
  • Îngrijitorul se jaocă la Teatrul Unteatru, de la ora 19:00. Distribuție: Liviu Pintileasa, Andrei Seuşan, Ionuț Grama. Preț bilete: 38,30 lei.
  • „Jurnalul lui Adam și al Evei“ se joacă la Godot Cafe Teatru de la ora 19:00. Distribuție: Dana Rogoz, Dan Rădulescu. Preț bilete: 30 lei

 

Duminică, 27 august

  • Together Summer Closing Party la Kundalini Pool Bar&Lounge, ora 11.00.  Special Guests Jerry Ropero și Rosario Internullo Preț bilet 30 de lei.
  • Dolce Far Lente – Improvisneyland și Asociații – Monica Anastase, Mandin Mădălin și invitații Andreea Constandache de la Trupa ALL IN, Uta Sabina de la Trupa FunKey, Andrei Lenard de la trupa Martienii și Dan Miron de la Urban Impro. Lente (Dionisie Lupu), ora 19:30.
  • „Terapie în trei“ se joacă la Teatrul Roșu (The Hub), dela ora 20:00. Cu Maria Radu, Luminița Bucur și Oleg Apostol.

Citește și – Care sunt filmele preferate ale celebrităților

Citește și – Florin Busuioc va prezenta o nouă emisiune la Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter