Filme romantice pe care să le vedeți de Valentine’s Day

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 13 februarie 2020, 20:03
De Ziua Îndrăgostiților preferi să stai acasă, în brațele persoanei iubite? Iată câteva filme romantice pe care să le vedeți de Valentine's Day. 

Dacă nu ți-ai rezervat timp să pleci într-una dintre cele mai romantice destinații de vacanță și vrei totuși să petreci o seară frumoasă în compania persoanei iubite, îți propunem câteva filme romantice pe care să le vedeți de Valentine’s Day.

Filme romantice pe care să le vedeți de Valentine’s Day

Scrisori către Julieta

Una dintre cele mai frumoase povești de dragoste ale literaturii universale este, fără doar și poate, cea dintre Romeo și Julieta. Iubirea lor absolută a fost o sursă de inspirație și pentru comedia romantică „Scrisori către Julieta”. Acțiunea se petrecere pe meleagurile Italiei, acolo unde Sophie și viitorul ei soț ajung în vacanță. Ca orice scriitor, tânăra este fascinată de scrisorile lăsate de îndrăgostiți din toată lumea la zidurile casei în care a trăit Julieta, în speranța că problemele lor sentimentale își vor găsi rezolvare. Ea se alătură unui grup de voluntari și emoționată de un mesaj scris cu 50 de ani în urmă, îi răspunde destinatarei. Întâlnirea lor îi schimbă definitiv viața frumoasei Sophia. Un film care ne încurajează să credem că sufletele pereche, mai devreme sau mai târziu, vor fi împreună și care ne arată că dragostea adevărată poate apărea atunci când ne așteptăm mai puțin.

Mănâncă, roagă-te, iubeşte

Ecranizarea cărții lui Elizabeth Gilbert face parte dintre filmele romantice pe care să le vedeți de Valentine’s Day. Pelicula pune într-o perspectivă optimistă povestea lui Liz (Julia Roberts), a cărei viață se schimbă radical peste noapte. În urma unui divorț și a unei relații eșuate, aceasta se confruntă cu o puternică criză de identitate, motiv pentru care hotărește să plece în lume pentru a se regăsi pe sine. În timpul călătoriei, Liz găsește plăcerea mâncărurilor din Italia, echilibrul rugăciunii în India și frumusețea unei povești de dragoste exotice în Bali, acolo unde îl întâlnește pe chipeșul Felipe (Javier Bardem).

Zi după zi

„Zi după zi” se situează cu siguranță în topul filmelor romantice pe care să le vedeți de Valentine’s Day. Bazat pe romanul „Every Day”, un bestseller New York Times scris de David Levithan, filmul spune povestea unei tinere de 16 ani, Rhiannon ( Angourie Rice) care se îndrăgostește de misteriosul „A”, o entitate ce se mută zilnic, fără să vrea, în corpul unui alt adolescent. În ciuda barierelor trupești, cei doi formează o legătură puternică. Cu toate acestea, dragostea lor este o provocare tot mai apăsătoare și sunt obligați să ia cea mai grea decizie din viața lor, conform cinemagia.ro.

S-a născut o stea

Povestea de dragoste dintre muzicianul Jackson Maine (Bradley Cooper) și tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) vă va pune pe gânduri, cu siguranță. Deși Jack este cel care o convinge să urce pe scenă, succesul iubitei lui îi zdruncină echilibrul interior și-l aruncă într-o singurătate ce îl obligă să se lupte cu proprii demoni interiori. Dragostea lor se deteriorează odată ce cariera lui Ally devine tot mai înfloritoare. „A star is born/ S-a născut o stea” nu este doar unul dintre filmele romantice pe care să le vedeți de Valentine’s Day, ci o adevărată lecție de viață.

Supraviețuind pe mare (Adrift)

Drama ce îi are în roluri principale Shailene Woodley (Tami Oldham) și Sam Claflin (Richard Sharp), „Supraviețuind pe mare”, este inspirată după o poveste de viață adevărată, a unui cuplu care ajunge să navigheze pe mare, spre unul dintre cele mai catastrofale uragane din istorie. După furtuna,  Richard este grav rănit, dar dragostea lui Tami, grija, determinarea și soluțiile pe care aceasta le ia pentru supraviețuire, îl țin în viață. Chiar dacă povestea este una extrem de tristă, mesajul ei este unul puternic, iar producția nu putea lipsi din topul filmelor romantice pe care să le vedeți de Valentine’s Day.

Vezi și mesaje frumoase de Valentine’s Day cu imagini!

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter