Hai la joacă alături de Kanal D!

De PR, pe

Sambata, 22 septembrie, de la ora 15.00, vedetele Kanal D invita parintii si copiii sa participe la ateliere de pictura si lucru manual, organizate la Vitantis Shopping Center (Adresă: Şoseaua Vitan Bârzeşti, nr. 7 A; harta: http://www.vitantis.ro/contact/). Evenimentul se inscrie in Campania „Ajuta un copil cu autism sa mearga la scoala!”, initiata de Stirile Kanal D si de Asociatia Invingem Autismul.
Copiii cu autism si cei cu dezvoltare tipica vor avea astfel ocazia sa participe impreuna la atelierele de pictura si lucru manual organizate de Kanal D, Asociatia Invingem Autismul si programul Jucariada, cu sprijinul Butterfly Media Group, in zona special amenajata Yellow Place, din centrul comercial Vitantis.  Copiii de la centrul Invingem Autismul, sprijiniti de terapeutii lor, vor prezenta pentru prima oara in public un dans pe care l-au pregatit aproape zilnic. Grupul ContraPunct va sustine aceasta cauza cu dansuri si cantece. Micutii prezenti in spatiul de joaca vor fi rasfatati cu multe premii speciale din partea Vitandis Shopping Center si a partenerilor DOMO si Carrefour.
Am asistat, la centrul Asociatiei Invingem Autismul, la repetitiile acestor micuti extraordinari pentru spectacolul de sambata. M-au emotionat cu energia si bucuria lor.  Am intalnit acolo  mame de o daruire si o forta inimaginabile si voluntari care au inteles cata nevoie au de intelegerea noastra acesti copii minunati. Va astept alaturi de noi, sambata, ne vom juca impreuna, vom fi creativi, vom canta, vom dansa, iar cei mici vor primi o multime de premii!„, a spus Raluca Lazarut.
Sambata, 15 septembrie, Stirile Kanal D si Asociatia Invingem Autismul au lansat Campania „Ajuta un copil cu autism sa mearga la scoala!”. Astfel, telespectatorii Kanal D si nu numai, pot sprijini copiii afectati de autism prin donatii de 2 euro la numarul de sms 8842 (valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone). Fondurile stranse in urma campaniei Stirilor Kanal D si Invingem Autismul vor ajuta la pregatirea specializata pentru scoala a copiilor care beneficiaza de serviciile Centrului Invingem Autismul si la formarea a 100 de cadre didactice din tara, din gradinite si scoli de masa, in metode de predare pentru copiii cu autism.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter