HOROSCOP 16 iulie 2021. Vești proaste legate de bani pentru nativii din zodia Fecioară

De Mădălina Manole, pe
Horoscop 16 iulie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta, realizat de astrologul Mădălina Manole. Afla din horoscopul zilnic ce iti rezerva ziua de azi. Previziuni complete pentru toate zodiile si sfaturi ca sa ai o zi mai buna!

Berbec

Oricât ai încerca să te menții pe poziții și să pari dur, un dialog cu partenerul de viață te poate înduioșa imediat. Dacă ați fost certați, azi vă puteți împăca. Relațiile profesionale au, de asemenea, șanse de îmbunătățire.

Taur

Te simți revigorat astăzi, iar dacă ai avut o problemă de sănătate sau o indisponibilitate de a face o anumită activitate, îți vei recăpăta energia. La locul de muncă, nu te teme să-ți iei pauze mai dese, dacă simți nevoia.

Gemeni

Te bucuri de viziuni mărețe legate de viitor și deși te temi că pot fi doar iluzii, află că ceea ce gândești acum și planurile pe care ți le faci vor avea toate șansele să dea roade. Felul în care te exprimi îți aduce succes și aprecieri.

Rac

Te poți ocupa cu mai multă tragere de inimă de niște situații legate de locuință, de la curățenie și până la plata unor facturi. Unii nativi vor răspunde prompt la nevoile părinților. Evită să ceri sau să dai bani cu împrumut unui prieten.

Leu

Niște aspecte profesionale tensionate, posibil chiar legate de un contract, pot fi discutate în termeni mai buni astăzi și se poate obține o înțelegere de moment. Comunicarea în cuplu se îmbunătățește.

Fecioară

Veștile legate de salarizare sau de plata unor activități întreprinse, nu vor fi deloc pe placul tău. Deși te vei abține să faci comentarii usturătoare, în sinea ta deja se va contura ideea de schimbare radicală a sursei de venit.

Balanță

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, te bucuri de o bunătate aparte, de îngăduință și mai mult optimism. Ai nevoie de liniște și echilibru și te vei feri să intri în conflicte cu cei din jur. Zi favorabilă manifestărilor afective.

Scorpion

După multe zile de tensiuni și frământări, astăzi vei simți o reală îmbunătățire a stării de spirit, dar și a stării generale de sănătate. Îți recâștigi speranța și pofta de viață și te dedici cu mai mult spor unor activități planificate.

Săgetător

Te bucuri de înțelegere și sprijin din partea prietenilor. Un dialog purtat astăzi îți poate aduce multe răspunsuri sau sfaturi bune de viitor. Un proiect profesional are toate șansele să primească aprecieri și susținere.

Capricorn

Dă dovadă de diplomație în discuțiile cu superiorii și de răbdare și perseverență în atingerea unui țel pe care-l ai în vizor. Se întrevăd mici beneficii financiare care sosesc de pe urma meritelor tale profesionale.

Vărsător

Ai nevoie de confirmări, de validări ale credințelor și convingerilor tale. Nu te teme să cauți răspunsuri și să obții explicații din mai multe direcții. Explorează surse, domenii diametral opuse și-ți vei limpezi mintea.

Pești

O situație financiară se tot amână și asta îți provoacă disconfort major. Posibil ca o aprobare a unui credit să întârzie sau să nu poți returna o datorie la data promisă. În alte cazuri, o investiție stagnează.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter