Cum să-ți ”accesorizezi” telefonul cu aplicațiile preferate cât ai bate din palme

De Revista Unica, pe Ultimul update Marți, 07 iulie 2020, 14:03
Când vine vorba de poze făcute cu telefonul, chiar și cei mai cârcotași recunosc că telefoanele HUAWEI sunt cea mai bună alegere, mai ales că noile telefoane Huawei P40 Series au un preț foarte bun pentru performanțele de excepție pe care le oferă. Mai mult, pot fi personalizate la fel ca telefonul vechi în doar câteva minute. Află cum.

Dornică să umpli Instagramul sau TikTokul cu poze și filmulețe care smulg emoticoane cu wow și aplauze, poate te gândești să-ți iei un nou telefon, posibil un Huawei P40 Series, pentru că recenziile sunt foarte bune, performanțele deosebite (obiective foto cu unghi ultralarg, cameră cinematografică supersensibilă puternică și o cameră 3D cu senzor de profunzime, zoom optic de până la 10x și zoom digital 100x), iar prețul, extrem de atrăgător.

Dar ceva te face să amâni decizia… Comoditatea de a avea toate conturile și aplicațiile deja instalate în vechiul telefon, plus mesaje și poze favorite, pe care nu ai chef sau nu știi cum să le păstrezi și să le muți… Vestea bună este că noile smartphones Huawei P40 Series vin cu o aplicație preinstalată, numită PhoneClone, care te ajută să muți ce vrei tu din telefonul vechi în cel nou cu doar câteva apăsări de touchscreen.

Cum folosești Phone Clone

Aplicația Phone Clone, preinstalată pe Huawei P40 Series, permite personalizarea noului telefon achiziționat cu ușurință, prin migrarea resurselor din vechiul telefon, folosind transferul  superrapid cu viteze de până la 1 GB pe minut, și funcționează atât pe smartphone-ul nou, cât și pe cel vechi, indiferent că acesta avea sistem de operare Android sau iOS.

 

phoneclone logo

Phone Clone funcționează pe orice telefon, cu orice sistem de operare.

Începi prin a descărca PhoneClone pe telefonul vechi (în noul HUAWEI este deja preinstalată, iar dacă vechiul telefon este tot un HUAWEI, găsești PhoneClone în magazinul AppGallery). Vestea bună este că aplicația este disponibilă pentru toate sistemele de operare, în magazinele de aplicații, astfel că îți poți transfera datele în noul telefon HUAWEI, indiferent de categoria din care face parte telefonul vechi IOS sau Android.

Odată lansată aplicația pe ambele telefoane, atingi butoanele  „Acesta este noul telefon”, respectiv „Acesta este telefonul vechi”, le conectezi folosind telefonul vechi pentru a scana codul QR afișat de aparatul nou, apoi colectezi doar datele pe care vrei să le transferi, în aces fel economisind și timp, și reducând și spațiul folosit. Apoi, în câteva minute, noul dispozitiv este gata! Vei găsi în el toate lucrurile cu care erai deja obișnuită, plus multe „chestii” noi, care cu siguranță te vor încânta.

Explorează AppGallery și #StayConnected

Cu siguranță îți vei folosi telefonul nu doar pentru poze și video, ci și pentru a păstra legătura cu prietenii și familia prin intermediul aplicațiilor de socializare cum sunt WhatsApp, Skype sau Viber, dar nu uita că poți folosi telefonul pentru divertisment, online banking, shopping, navigație și multe altele. Magazinul AppGallery conține peste 450 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale, având în plus și garanția că acestea sunt sigure, datorită sistemului de securitate încorporat, care verifică numele dezvoltatorului și operarea securizată pentru fiecare aplicație prezentă în magazin.

AppGallery 2

Magazinul AppGallery conține peste 450 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale, toate securizate și verificate.

Dacă ești curioasă care sunt cele mai căutate aplicații, află că, dintre cele românești, cele mai downloadate sunt Cinemagia, Știrile PRO TV, Lajumate.ro, BT Pay, Olx.ro, Pago, Biziday, eToken (IDentity) BCR, Bitdefender MobileSecurity & Antivirus și My Orange România.

Dintre cele internaționale, topul este ocupat de către Joom, Asphalt9: Legends, SQUID – News & Magazines, Lords Mobile, Weather & Radar și Microsoft Office. Iar dacă vrei să fii la curent cu toate noutățile din AppGallery, poți vizita oricând pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicații internațional al HUAWEI.

Orientează-te printre aplicații cu ajutorul MoreApps

În ultimul timp, majoritatea comunităţilor de fani HUAWEI menţionează MoreApps, o soluţie inteligentă şi gratuită, dezvoltată de comunitatea locală de dezvoltatori.

More Apps_Screenshot

Aplicația MoreApps, pe care o găsești în AppGallery, te ajută să te orientezi și să sortezi numeroasele apps din magazinul de aplicații.

Această aplicaţie te poate ajuta să navighezi cu uşurinţă prin multitudirea de aplicaţii internaţionale şi locale, ordonându-le în funcție de diverse criterii, pentru a le putea instala ușor pe telefonul tău. Găsești MoreApps tot în magazinul de aplicaţii AppGallery.

Articol realizat în parteneriat cu HUAWEI.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter