Mesaje, felicitări și poze de Sfânta Maria. La multi ani, Maria!

De Claudia Grigore, pe Ultimul update Joi, 25 iunie 2020, 11:14
Adu-ți aminte de prietenii și familia ta de sfânta sărbătoare de Adormire a Maicii Domnului. Urează-le La mulți ani și trimite-le mesaje, felicitări și poze cu felicitări de Sfânta Maria.

Mesaje de Sfânta Maria

Cu ocazia aceste minunate zile de Sfânta Maria îţi urez un călduros la mulţi ani!

La mulţi ani Marian, o zi onomastică briliantă îţi doresc, să ai şi o viaţă minunată de acum înainte!

Cele mai calde gânduri şi urări de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri. Să fii iubită şi fericită în fiecare moment al vieţii tale. La mulţi ani!

Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multa sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Iți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfânta Maria să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioara.

Draga Marian, de ziua numelui tău îți doresc să rămai mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios și cu picioarele pe pământ. La mulți ani!

Felicitări frumoase de Sfânta Maria

Trimite și tu poze cu felicitări: La mulți ani, Maria!

Felicitari de Sfanta Maria. Mesaje de Sfanta Maria

Mesaje de Sfanta Maria. Felicitari de Sfanta Maria

Mesaje si felicitari de Sfanta Maria

Urari, mesaje si felicitari de Sfanta Maria

La mulți ani, Maria, Marian. Câți români sărbătoresc

Aproximativ 2,2 milioane de români își serbează onomastica de Sfânta Maria. Cu ocazia Adormirii Maicii Domnului își pot serba ziua numelui cei cu numele de Maria, Marian, Mariana, Marinela, Mari, Meri, Mărioara, Marina, Marița, MarusIa, Măriuca, Maricia, Marinel.

Aproape 1,4 milioane de femei poartă numele Sfintei Maria. Numele Maria are origine ebraică și înseamnă cea iubită, cea îndrăgită.

De ce nu este greșit să spunem La mulți ani de Adormirea Maicii Domnului

Unii români cred că 8 septembrie, Sfânta Marie Mică este ziua în care își serbează onomastica cei ce poartă numele Sfintei Maria și nu Adormirea Maicii Domnului, Sfânta Marie Mare de pe 15 august.

Teologii spun altceva. Ori de câte ori se sărbătorește praznicul unui sfânt putem să-i felicităm pe cei ce poartă numele acelui sfânt. Cinstim numele sfântului pe care îl purtăm și nu e greșit să urăm cuiva la mulți ani de Sfânta Maria și de 15 august și de 8 septembrie.

Minivacanţă de patru zile de Sfânta Maria

În calendarul zilelor libere din 2017, 15 august este zi liberă. Pentru a beneficia din plin de această zi liberă îți poți face o minivacanță de patru zile unind weekendul 12 – 13 august cu ziua de 15 august, luându-ți zi liberă pe 14 august.

În această minivacanță de Sfânta Maria poți merge pe litoralul românesc, la munte sau poți să fugi într-un city break într-un oraș european.

Vezi si colectia noastra de urari de la multi ani!

Sursa foto 123rf

Citește și Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică. Ce nu ai voie să faci în această zi

Citește și Aşa se cinsteşte Sfânta Maria Mare! Vezi ce spun datinile să faci astăzi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter