Minivacanța de Sfânta Maria: Cum va fi vremea zilele următoare

De Oana Dinu, pe
Românii vor intra mâine în minivacanța de Sfânta Maria, un prilej pentru a petrece câteva zile la munte sau la mare. Iată cum va fi vremea în perioada următoare.

Vremea în minivacanța de Sfânta Maria va fi una predominant frumoasă, atât la mare, cât și în zonele de deal și de munte, iar temperaturile vor urca până în jurul valorii de 33 de grade Celsius, informează Adevărul.ro.

Potrivit ANM, în intervalul 17 -19 august 2018, vremea va fi călduroasă, îndeosebi în sudul şi estul ţării. Nu vor fi ploi decât pe arii restrânse. Pe timp de noapte, în regiunile vestice şi nord-vestice, se vor semnala izolat averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. De asemenea, vor exista înnorări temporare după-amiază și în zona de munte.

Vremea pe litoral în minivacanța de Sfânta Maria

Dacă vreți să petreceți zilele libere pe litoralul Mării Negre, vă veți bucura de o vreme însorită, cu temperaturi ce se vor situa în jurul valorilor de 30 – 31 de grade Celsius. Apa mării va fi caldă, atingând 26 de grade.

Vremea la munte în minivacanța de Sfânta Maria

Dacă vă place mai mult la munte, nu aveți motive de îngrijorare. Vremea va fi la fel de prietenoasă și în aceste zone, cu temperaturi minime cuprinse între 15 şi 18 grade, și maximele ce vor varia între 31 şi 33 de grade, la umbră. Nu se vor înregistra cantități considerabile de precipitații.

Vremea în București în minivacanța de Sfânta Maria

Și în capitală vremea va fi una călduroasă, cu maxime de 33-34 de grade și temperaturi minime de 15-17 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Citește și: 

Proteste 2018: Curajul femeilor aflate în Piața Victoriei

Factorul cheie de care depinde fericirea noastră. Ne ajută să fim și mai sănătoși

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter