Modul în care Prințul William încalcă protocolul regal, de fiecare dată când călătorește alături de fiul lui

De Mihaela Dobre, pe
Ducele și Ducesa de Cambridge au efectuat recent un tur regal în Polonia și Germania, alături de cei doi copii ai lor. Însă, prinții William și George nu ar trebui să călătorească împreună.

Ce este mai frumos la turneele regale pe care le efectuează Ducii de Cambridge? Evident, micuții George și Charlotte, care sunt absolut adorabili. De-a lungul anilor, cele mai drăguțe momente surprinse de fotografi au fost cele de la debarcarea din avion. Cu siguranță nu ați uitat reverența regală făcută de Charlotte și fața morocănoasă a lui George, care ar fi vrut să doarmă, din timpul turului regal din Germania și Polonia.

Însă, conform BBC, Prințul William încalcă protocolul regal de fiecare dată când călătorește împreună cu micuțul George. În mod normal, Ducele nu ar trebui să călătorească în aceeași mașină cu micul prinț și cu atât mai puțin cu același avion.

Motivul este că, în cazul unei tragedii, ar putea fi pusă în pericol linia la succesiunea tronului.

Așadar, Prințul William trebuie să îi ceară permisiunea de fiecare dată Reginei Elisabeta pentru a-l lua pe George în călătoriile sale, aceasta  fiind singura modalitate în care regula impusă de casa regală a Marii Britani poate fi ocolită.

Datorită siguranței sporite din lumea aviației, Regina Elisabeta a II-a acceptă de fiecare dată ca Ducii de Cambridge să călătorească alături de fiii lor. În deceniile trecute, zborul cu avionul era considerat o modalitate de transport mult mai riscantă decât este astăzi, motiv pentru care au fost impuse măsuri pentru a proteja linia tronului.

Citește și – Care sunt regulile pe care trebuie să le respecte o prințesă

Citește și – Ce nume va folosi Prințul George la școală

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter